angela Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witamy kolejna kobiete na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
slaweq Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witamy na Forum Odnosnie Twojego pytania... poszukaj w dziale technicznym, było o tym pisane.
m123ek Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 [żary] Witam Wszystkie A4-ki Imie:Paweł Dane samochodu po lewej stronie.Pzdr. :>
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego uczestniczenia w zyciu klubu...
Musashi Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 witamy na forum :th: zapraszamy do czestych odwiedzin
TOOL Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witam, mam autko A4 (B5) Avant z 97 +LPG. Jestem szczęśliwym nabywcą tego autka od niespełna tygodnia i powiem wam szczerze że jeździ się rewelacyjnie. Do tej pory miałem starego "francuza" i właśnie przyszedł czas na zmiany - niemiecka technologia. Muszę Wam powiedzieć, że kupując autko nie za wiele widziałem o nim. W razie co to pomożecie chyba co ? "No to co pomożecie?!" Pozdro, Regards, MFG etc...
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszamy do czynnego udzialu w zyciu klubu...
maku Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Częstochowa. Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Maciej i właśnie dołączyłem do grona klubowiczów. Posiadam autko Audi A4 1,9 TDI z 1995r. Mam je już od roku i jestem bardzo zadowolony, świetnie się śmiga, wygodne, przestronne, super! Oczywiście mając je dłużej coraz więcej się o nim dowiaduje. Chętnie pomogę z moimi doświadczeniami. Było by tez milo dowiedzie się cos nowego. Pozdrawiam serdecznie.
Sebo83 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Hej. W sumie jeszcze nie jestem właścicielem A4ki, ale wczoraj wpłaciłem zaliczkę i autko bedzie u mnie w przyszłą sobote Wcześniej jeździłem Renault 19 i również należałem do takiego klubu Zloty itd Mam nadzieje, że z Wami również będzie można się zgrać i współnie pogadać Moja przyszła bryczka to oczywiście A4 Avant, końcówka rocznika 1997. Silnik 1,9 TDI 110KM Oznaczenie silnika AFN. Troche oczoje*** kolor bo czerwony ale wygląda nieźle Myśle, ze nie długo będe mógł zawitać do Was na zlot i pochwalić się nowym nabytkiem:) Pozdrawiam Was Seba
ptkacz Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witam, Niedawno stałem się posiadaczem A4 1.9 TDI 115KM 2000r. więc dołączam do klubu wcześniej jeździłem Golfem III. Pozdrawiam i liczę na pomoc bo mam kilka rzeczy do naprawienia w mojej A4.
Rekomendowane odpowiedzi