jaki Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam wszystkich klubowiczów! Mam na imię Jarek, jestem z Okszowa k. Chełma, moje autko to Audi A4 1.9 TDI z 1998, jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnego wozu od prawie 2 lat :> Pozdrawiam Jarek
Marzena78 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 cześć mam na imie Marzena, ostatnio zajmuję się usilnym poszukiwaniem autka, mam wielem pytań bom kobitka, obecnie smigam lagunką ale bardzo marzy mi sie Audi :-).
konrad1207 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam Mam na imię Konrad, jeszcze nie posiadam Audi A4, jednak to się ma zmienić w ciągu najbliższych dwóch miesięcy. Zarejestrowałem się na tym forum, głównie ze względu na wysoką merytorycznie jakość wątków, jak i wysoką kulturę wypowiedzi, która tutaj panuje:) Od dłuższego czasu śledzę różne wątki na tym forum i sposób w jaki sobie pomagacie nawzajem. Mam nadzieję że i ja będę mógł pomóc w miarę moich możliwości. A teraz pora na wielkie polowanie na moje Audi A4 1.9 TDI AFN 110KM z kierownicą po lifcie:D
Cuber Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Miło ze sie zarejestrowałes i witamy na forum
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam i zachęcam do udzielania sie na forum
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam kolejna kobiete na forum. Na pewno znajdziesz tu wiele przydatnych informacji, jakiego autka szukać i czego się wystrzegać przy kupnie.
fredzio Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 :hi:Witam chciał bym się przedstawić i powitać wszystkich zgromadzonych na tym forum,bardzo się ciesze że napotkałem taką fajną stronę,a szukałem długo.Mam nadzieję że jak będę mógł pomóc to na pewno pomogę według swoich wiadomości i doświadczenia. Dzień dobry. :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th:
angela Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu...
angela Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu.....
Reggi Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam Lubelaka Zerknij do tematu spocików Lubelskich :th:
angela Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego uczestnictwa w zyciu klubu... :th:
Reggi Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witaj Konrad Mam nadzieje , ze upolujesz AFN-a dla siebie i bedziesz zadowolony :th:
Reggi Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witaj Mam nadzieje , że znajdziesz ciekawe auto dla siebie i bedziesz uczestniczyć w życiu forum :th:
Rekomendowane odpowiedzi