Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów! Mam na imię Jarek, jestem z Okszowa k. Chełma, moje autko to Audi A4 1.9 TDI z 1998, jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnego wozu od prawie 2 lat :>

Pozdrawiam

Jarek

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć mam na imie Marzena, ostatnio zajmuję się usilnym poszukiwaniem autka, mam wielem pytań bom kobitka, obecnie smigam lagunką ale bardzo marzy mi sie Audi :-).

Opublikowano

Witam

Mam na imię Konrad, jeszcze nie posiadam Audi A4, jednak to się ma zmienić w ciągu najbliższych dwóch miesięcy.

Zarejestrowałem się na tym forum, głównie ze względu na wysoką merytorycznie jakość wątków, jak i wysoką kulturę

wypowiedzi, która tutaj panuje:)

Od dłuższego czasu śledzę różne wątki na tym forum i sposób w jaki sobie pomagacie nawzajem. Mam nadzieję

że i ja będę mógł pomóc w miarę moich możliwości.

A teraz pora na wielkie polowanie na moje Audi A4 1.9 TDI AFN 110KM z kierownicą po lifcie:D

Opublikowano

Miło ze sie zarejestrowałes i witamy na forum :hi:

Opublikowano

Witam i zachęcam do udzielania sie na forum :)

Opublikowano

Witam kolejna kobiete na forum. Na pewno znajdziesz tu wiele przydatnych informacji, jakiego autka szukać i czego się wystrzegać przy kupnie. :hi::)

Opublikowano

Witam na forum. :hi:

Opublikowano

:hi:Witam chciał bym się przedstawić i powitać wszystkich zgromadzonych na tym forum,bardzo się ciesze że napotkałem taką fajną stronę,a szukałem długo.Mam nadzieję że jak będę mógł pomóc to na pewno pomogę według swoich wiadomości i doświadczenia.

Dzień dobry. :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th:

Opublikowano

Witam na forum :):hi:

Opublikowano

Witam Lubelaka :hi: Zerknij do tematu spocików Lubelskich :th:

Opublikowano

Witaj Konrad :hi: Mam nadzieje , ze upolujesz AFN-a dla siebie i bedziesz zadowolony :th:

Opublikowano

Witaj kolego :hi:

Opublikowano

Witaj :hi: Mam nadzieje , że znajdziesz ciekawe auto dla siebie i bedziesz uczestniczyć w życiu forum :th:

Opublikowano

strzala

Opublikowano

Witamy dieselka :wink4:

Opublikowano

witamy witamy