STRAZNIK Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE , JESTEM SZCZEŚLIWYM POSIADACZEM A4 1.8T AVANT OD 3 LAT ! , OD MŁODYCH LAT PASJONOWAŁY MNIE AUTA Z 4MA KóŁKAMI NA GRILU , I UDAŁO SIĘ KUPIĆ TAKIE AUTKO , NIE JEST NOWE WIĘC TRZEBA TROCHE PRACY WŁOŻYĆ I SERCA DLATEGO CZAS TRAFIĆ DO GRONA LUDZI KTÓRZY KOCHAJĄ AUDI I SĄ W STANIE ZROBIĆ DLA NICH WSZYSTKO , MAM NADZIEJE ŻE ZOSTANĘ PRZYJĘTY DO WYŚMIENITEGO GRONA KLUBOWICZÓW ?! POZDRAWIAM kONRAD
krzyniek Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 witaj na forum. ps. pisz bez capsa bo to oznacza krzyk !!
exxit Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum... pozdrawaiam exxit
mcm Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Witamy i zapraszamy na spoty w twoim regionie
Cuber Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Witamy Marek no to MŁODY sie ucieszy ze osoba z NS sie zalogowała :th:
bmw 550 Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Mam na imie Witek- *Bawie* sie autkami a wlasciwie elektronika samochodowa ...w roznych wersjach ..audio i reszta ...zaczynalem od typowej akustyki ..i elektroniki mam jeszcze 1.5 KW na strone i ostrzegam javascript:void(0); javascript:void(0);czasem robie z tego uzytek javascript:void(0); javascript:void(0); oczywiscie gdzies w plenerze nie w aucie ..
moromen Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Tarnow wita :> pozdrowienia dla wszytkich klubowiczow
Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Witam Wpadaj na spota obojętnie czym ..poobcujesz ze stadem to sie jeszcze bardziej przekonasz :th:
Rekomendowane odpowiedzi