robert855 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 b5 sedan 1.6. witam wszystkich na forum
Czyściciel Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam . Jestem posiadaczem Audi A4 1,9Tdi
gregz Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam Trafiłem na forum by przyjrzeć się opinią i skorzystać z rad doświadczonych posiadaczy A4 bo szukam swojej wymarzonej A4 Posiadam teraz Passata B5 1,9 TDi w Automaciku skórkach pseudo drewienku Więc niżej tego nie szukam To może o A4 wymarzonym Szukam A4 rocznik 2002-2005 Sedan 1,9 TDi Automat lub Quatro Manual Najlepiej Czarny w skórkach lub półskórkach interesują mnie wady i zalety tych aut, Za wszelkie wskazówki czego szukać, czego unikać, jakich objaw mam się wystrzegać przy zakupie, będę bardzo wdzięczny. A może znajdę jakieś ładne A4 wśród użytkowników Forum? Kto wie Pozdrawiam Grzegorz Z
antonio Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 19:00
Rekomendowane odpowiedzi