spider_7bow Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam!! Trafiłem na to forum z kilku powodów, głównie szukam informacji i odpowiedzi co boli moje audi mam je od niedawna i przy skręcie w lewo coś strasznie stuka w lewym przednim kole (napewno nie zawieszenie było sprawdzone) i parę innych rzeczy...
kwiacior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich miłośników marki. Ma na imię Marcin, pochodzę z Płocka, aczkolwiek jest "flancowanym farszafiakiem" , mieszkam tu i pracuję, a teraz do rzeczy... Nie jestem miłośnikiem samochodów i nigdy nie byłem, aczkolwiek audi mi się zawsze podobało i namówiłem tez swoją narzeczoną na tę właśnie markę, jeśli juz miałem zabrac głoś w debacie. Chcemy kupić audi a4, świeże z roku 2008-2009, w czarnym metallicu i mam nadzieję, że znajdę tu pomoc ps. gdyby ktoś potrzebowal pomocy przy doborze motocykla to służe pomoca [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
unscom Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich posiadaczy i miłośników Audi. pozdrawiam. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
mar0112 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich klubowiczów Pozdrawiam
zul_13 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam drogich użytkowników Pozdrawiam i liczę na zaakceptowanie mnie w gronie clubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi