Musashi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lampik Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam , primero postanowiłem ogarnąć nawigację od audi a4 2005, na LCD pisze Bitte DX Cd-Rom eingenen, o co chodzi ? Czy trzeba aktualizować soft ? jak tak to w jaki sposób ... ? secundo gdzie się w tym autku znajduje złącze OBD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Kolego tu się tylko witamy ...proponuję poczytać regulamin i używać opcji ( sam jej używam ) pomoże Ci w poruszaniu się po forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora_82 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 od roku jestem posiadaczem adika i chętnie dowiem sie czegos wiecej na temat tego autka pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiSku Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam wszystkich posiadaczy A4 na forum jestem nowy gdyż dopiero rozstałem się ze swoją GSi wcześniej byłem posiadaczem Dodga. Moją jedyną pasją w życiu są samochody i tuning i postanowiłem, że chcę kupić Audi A4 B5 1.8T i raczej tylko ten silnik mnie interesuje, czytałem, że jest dość niezawodny podatny na modyfikacje a a więc zanim zakupie swoją wymarzoną już A4 liczę, że skorzystam z działu o Pewnych importerach i w kwietniu już zakupie ten pojazd chyba, że ktoś od razu może mi dać namiar na kogoś mam nadzieje, że dobrze dogadam się na forum a w przyszłości wstąpię w szeregi klubu Pozdrawiam Cisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogia-4 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 :)witam; mam na imię wojtek i od 2 lat jestem posiadaczem audi a4 pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Używaj opcji i czytaj a na pewno się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus023 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam wszystkich, oczywiscie zostaje członkiem tego forum ponieważ posiadam Audi A4 1995r 1,9TDi 90 koników:) Mam nadzieje że dowiem sie kilku rzeczy na temat tych super sprzetow oraz że pomoge komuś [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi