Staszko Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Cześć wszystkim mam na imie Staszek i postaram się wnieść jak najwięcej do tego forum A4 to dla mnie smak igust którego nikt by się nie powstydził jeszcze raz pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
musti Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witamy i zapraszamy do udziału w życiu forum
gadzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam jestem nowy co prawda nie mam jeszcze audi ale jutro juz mogę mieć mam kilka zapytan mam na oku audi a4 1,8 turbo 150 kucy na co zwrócic uwagę przy kupnie?dodam że turbina nowa silnik 4tys. po remoncie fuul ze skórą za 8500 .Koledzy odradzają mi bo mówią że mnie zezre . No fajnie ale pasuje zeby ktoś mi coś pomógł please:)
Rafal8501 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jeszcze raz witam wszystkich użytkowników !Pochodzę z Bydgoszczy i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4-czki.Pozdrawiam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi