Bols Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 W tym roku rozpocznę przygodę z Audi A4 B6 2,5 TDI. Prawdopodobnie... Zarejestrowałem się, żeby się upewnić że dokonałem dobrego wyboru lub rozwiać ewentualne wątpliwości... Na marginesie dodam, że interesuje mnie sedan, AKE, quattro (choć niekoniecznie), najchętniej S-line, rok 2002-2004. Oczywiście bezwypadkowy
radosny Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam wszystkich! Niedawno "okazyjnie" kupiłem ten wspaniały samochód. Aktualnie jestem już po pierwszej części remontu i mogę delikatnie rozkoszować się jazdą. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Kolegę ze stacji Orlenu na JPII w Bydgoszczy.
zygirozalski Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam Wszystkich klubowiczów...mam nadzieje ze mnie przygarniecie do swojego elitarnego grona, bo zgodzicie sie chyba zemna ze audi to elita... prawda... Dobra żarty na bok, jestem nowy więc jeszcze raz wielki YOU :> dla Was wszystkich!!! Pochodze z okolic radomia, posiadam audi a4, 2.0tdi z 2005r, 140hp avant
Fifara Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam ,jestem tu nowy , od niedawna posiadam audi a4 b5 1.6 sekwencja audiczke dorwałem za 7tyś z półrocznym gazem na alumkach ,jednak musiałem ją pomalować ,teraz jest wszystko gites ,tylko denerwuje mnie wysokie sprzęgło ,...
Rekomendowane odpowiedzi