FAZY Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio077 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam was wszystkich. Dopiero zaczynam moją przygodę z A4, ale myśle że będzie pozytywnie. Miałem wcześniej 100 c3, c4,A6 i nigdy mnie nie zawiodły. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceb Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam mam na imie Damian jestem z Janowa Lubelskiego i posiadam audi A4 1995r 1.6, 101 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete_ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, mam na imię Piotrek i jest posiadaczem VW Golfa MK4, 2002 r Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin123 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi A4 Jestem nowy na forum, tak więc może coś o mnie. Mam na imię Marcin, mam 18 lat, od mniej więcej 3 tygodni mam prawo jazdy i jednocześnie jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.8 Quattro z '95 roku. Dla formalności dodam, że mieszkam tak trochę na dwa domy, stąd [Wrocław/Jelenia Góra]. Tak więc jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek56 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam was, jestem szczęśliwym posiadaczem audi 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi