Musashi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 witamy zapraszamy do udzialu w zyciu forum
zyzgak Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeszcze nie mam ale chciałbym dołączyć do grona posiadaczy a4. Poszukuję modelu z roku 2003-2004, tdi, do 45kpln ( z ew. opłatami ). Jeśli ktoś może mi pomóc to poproszę o info na priv Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witaj na forum Poszukuję modelu z roku 2003-2004, tdi, do 45kpln ( z ew. opłatami ). Jeśli ktoś może mi pomóc to poproszę o info na priv zadaj pytanie w odpowienim do tego dziale :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 witamy na forum tutaj się tylko witamy
Rysiek_84 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam serdecznie wszystkich Od czasu kupna Audi A4 zakochałem się w tym aucie. Kupiłem A4 1,6 z roku 1998. Jest po prostu piękne, w zielono-butelkowym kolorze i bardzo nietypową tapicerką w kolorze brązu. Moje A4 posiada kierownice od S4 oraz białe kierunkowskazy od tej wersji. W tej chwili mam również założone żarówki OSRAM +90% więcej światła oraz do kierunkowskazów wersja DIADEM, które mają niebieską poświatę, a w momencie włączenia kierunkowskazu świecą na żółto. Bardzo się cieszę, że jest więcej osób, którym podoba się ten model Audi i że istnieje taka strona. Serdecznie pozdrawiam wszystkich
ykk Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Rysiek_84 cieszymy sie Twoim szczesciem..
adamu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witajcie jestem tu całkiem nowy i w temacie audi jeszcze zielony. Potrzebuje waszej pomocy. kupiłem audi A4 Avant model B5 chcę się dowiedziec parę rzeczy - szczególnie o FIS-ie. Pozdrawiam Wszystkich Adamu
Rekomendowane odpowiedzi