meailo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam wszystkich Powoli przymierzam się do zakupu A4 1.9TDI, więc mam nadzieję dowiedzieć się czegoś więcej o tym autku tutaj.
matysmail Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pozdrowienia serdeczne z Podbeskidzia:-)
_igor_ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
michal6005 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 witam wszystkich klubowiczów [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
kiara81 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, Nazywam się Agnieszka jestem z Zielonej Góry i planuję zakupić A4/b6 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Makaweli34 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Siemandero wszystkim!Jestem szcześliwym posiadaczem "Czwóreczki" od dwóch tygodni Mam nadzieje,ze z waszym (juz naszym ) forum poradze sobie z kilkoma problemami ktore wystapia w tym diabełku. Pozdrooo. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
emilek76 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Szukam info o olejach do TDI dlatego jestem na tym forum. Bardzo podobają mi się samochody AUDI, sam obecnie mam VW Passat ale może kiedyś będzie to AUDI
Rekomendowane odpowiedzi