Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

stacyjka ? b7 kradziez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam takie pytanko..mialem kradziez,, AUDI A4 B7 2.0 TDI 2006 ROK BPW ; stacyjka jest cala wylamana, kolumna kierownicza jest, ale nawet nie mam gdzie wlozyc klucza bo ta obudowa tej stacyjki , ta metalowa jest wylamana.. Mam dwa klucze, nie potrzebuje tego immo czy jak to tam sie mowi.. Ale zastanawia mnie jak to teraz zrobic? Z tego co czytalem, to rozumiem, ze mam kupic nowa stacjke i klucze i komputer, bo tego tez nie mam.. Troche sie nie znam, dlatego prosze o pomoc.. Zdjecia tez mam to moge wrzucic , jak to wyglada.. DZIEKI ZA POMOC !

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

ps nie wiem czy w dobrym dziale pisze takze sory jak cos..

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

ps brakuje tej tulei ze tak to nazwe,, nie ma w co wlozyc kluczka.. jakas malutka polamana resztka zostala..

---------- Post dopisany 27-12-2012 at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany 26-12-2012 at 20:44 ----------

DSCF6143.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

123.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Witam mialem to samo musisz jechac do aso i oni zamuwia wszystkie czesci w niemczech stacyjka bedzie dzialac z twoim starym kluczykiem ja czekalem jakies dwa tygodnie

Opublikowano

Dokładnie jak mówi ewela - ASO :wink:

Opublikowano

A orientacyjnie zapytam jakie to są koszty ?

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie cena mnie tez ciekawi ;) ,,z tego co czytalem mozna tez cos samemu zakombinowac

Opublikowano

okolo 1500 zl jakos tak

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ----------

aha jeszcze jedno jak auto sie znalazlo to musisz jechac na policje zeby odblokowali vin bo aso nic niezrobi

Opublikowano
  • Autor

ahaa dzieki.. tylko ze musze je jeszcze troche po skladac.. a jak 1500 to nie jest tak zle, chociaz slyszalem tez ze mozna po prostu wymienic stacyjke na inna z innymi kluczami..

Opublikowano

Napewno sie da ale poco kombinowac

Opublikowano
  • Autor

zeby taniej bylo.. no ale zobacze. dzieki za odp

Opublikowano

jak najbardziej taniej wyjdzie zakup używki z kluczykiem zakładasz stacyjkę przekładasz grot do swojego kluczyka i działa wszystko w drugim kluczyku dorabiasz grot i 500 max:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nooo to lepsza propozycja hehe;)

Opublikowano

tyle, że oprócz stacyjki wypadało by wtedy wymienić wkładki w zamkach i liczyć jeszcze na to, że ten co Ci sprzedał stacyjkę z kluczykiem nie przyjdzie po to co Ci sprzedał jak już to zamontujesz :)

Ja bym się chyba nie odważył się kupować stacyjek z kluczykami.

Opublikowano

ponoć są zakłady które dopasowują wkładkę do klucza. może w stacyjce też się da zmienić?

Opublikowano

są takie zakłady kiedyś jak wkradli mi się do golfa to właśnie dorabiałem nową stacyjkę pod stary kluczyk, ale czy w audi to się uda to nie wiem bo w audi stacyjka oraz kluczyk jest trochę innego typu.

Opublikowano

Kup komplet, tzn kluczyki, stacyjke, zamki, chyba najtaniej wyjdzie. Przełożysz tylko pastylki od imo, Co się stało z komputerem? bo pisałeś, że nie masz go?

Opublikowano
  • Autor

ok no to wszystko kupic i montowac i tyle.. No komputera tez nie bylo.. Oglnie to szukam silnika prawie kompletnego i deski rozdzielczej

Opublikowano

ukradli Ci cały samochód i go odzyskałeś? Czy nie mogli odpalić i ze złości zabrali Ci sterownik?

Opublikowano
  • Autor

caly i odzyskalem.. nie ma silnika , stacyjka wylamana (ta tuleja) ;kierownica obracam jak trzymam taka zapadke w tej tulejce.. Czyli rozumiem ze musze kupic stacyjke wraz z kluczami (pozniej pokombinowac ze starymi kluczami ,czyt. po przekladac te groty) no ale co z kompem i immo ?