rektor Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 obiecane linki. zeskanowana instrukcja 6,9MB: http://nietykalni.eu/audi/GammaCC0001.pdf zeskanowana instrukcja z rozpoznanym tekstem (OCR) waży troche mniej 0,3MB, ale moga wystepowac drobne literowki. Jesli ktos jakas znajdzie prosze o info: http://nietykalni.eu/audi/audi-gamma.pdf
adamq Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja chciałem wrzucuć, ale miałem małe problemy z łączem i dopiero teraz mam neta w domciu
ono Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Podepne sie pod temacik bo kurde nie rozumiem ustawień w navi i jest tam też galla , są to ukryte opcje navi więc w instrukcji raczej nic nie bedzie o tym Na focie jest Gala change = 0 tu moge zmieniać od off do 5 , nie rozumiem co zmieniam . Equalizing change zawsze jest na off też skala od off do 5 ale zawsze po restarcie wraca na off , co to qwa jest wie ktoś ?
pre_pl Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Na focie jest Gala change = 0 tu moge zmieniać od off do 5 , nie rozumiem co zmieniam Zmieniasz "wrażliwość" systemu GALA : speed-sensitive volume compensation (SVC) (ciekawostka : jeśli masz BOSE, to nie da się tego wyłączyć, trzeba robić jakieś machlojki z kablami, bo jest to kontrolowane przez AudioPilota http://b6s4.com/tsb/audi.tb.91-04-17.pdf ) powered by google
ono Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Sprawdze jutro czy da sie off. [ Dodano: 31-12-2006, 14:51 ] Off sie da ale czy jest to naprawde wył to nie wiem niby nie słychać różnicy. A co to jest Equalizing change ? hmm
Gość Kubowy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Rozszyfrowałem już działanie wszystkich funkcji związanych z GALLA i TP :053: Mam jeszcze jedno pytanie, które już wcześniej zadawałem: Czy to co jest między przyciskami "góra" "dół" to dioda i jeśli tak to czy ona się Wam kiedykolwiek zapaliła? i kiedy?
majonezon Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 a jesli mam wszystko dobrze podlaczone kabel tez.sprawdzam 2 czy gala dziala pisze off to mozna ja jakos wlaczyc tym potencjometrem co pisze gala czy to jest wina tego kabelka hmm??
Gość Kubowy Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 W drugim poście na tej stronie masz opisane jak się włącza Galę - czytaj uważniej
adamq Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 U mnie włącza się i wyłącza pokrętłem TREBLE po wyciągnięciu go i pociągnięciu do siebie do oporu (mały przeskok) wówczas w prawo - Galla włączona a w lewo wyłączona.W czasie tego przekręcania po zastosowaniu procedury opisanej przez Ciebie, napis na wyświetlaczu zmienia się odpowidnio GALLA OFF/GALLA ODB. Potem przytrzymaj przycisk od włączania radia razem z przyciskiem TP, potem naciśnij przycisk TP, za pomocą przycisków strzałek w górę i w dół ustaw suwak, który się wyświetli maksymalnie w prawo i przytrzymaj oba przyciski (w górę i w dół) na raz. Obserwuj podczas przyspieszania jak wartości będą się zmieniały (0DB. 1DB itd.).
myklas81 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ok a to za kazdym razem jak włacze radio musze to ustawiac czy juz bedzie ta funkcja działał
Rekomendowane odpowiedzi