malik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 macie radia na kasete marki safari hehe znawcy:P Takie mam właśnie :th: wiec ja moge to polecic zwlaszcza ze malo kosztuje No to może jedyny argument Ale czy na prawdę przesądzający o tym żeby montować coś takiego w Audi?
jacekm Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 chlopcy podniecacie sie a pewnie macie radia na kasete marki safari hehe znawcy:P[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2008, 23:31 _________________________________________________jak juz napisalem kazdy ma swoje zdanie i szanuje co piszecie ale jest takie moje zdanie ze jest to nawet fajny bajer ten co ja mam gra fajnie sa tylko szumy ciche wiec ja moge to polecic zwlaszcza ze malo kosztuje Ja mam samo radio, kaseciaka się jeszcze nie dorobiłem Zgodzę sie jedynie z tym, że są gusta i guściki. Pamietaj jednak, że choć kwota zakupu niska, to czy oznacza to, że należy te pieniązki wywalić w błoto ? Nie lepiej kupić browarka lub odłozyć na pieluszki dla dziecka ? Polaków, ponoć, nie stać na rzeczy tanie Wystarczy tego OT bo nas admin zaraz "pogryzie" Pozdrawiam i szczerze odradzam transmiter
DAWIDBORI Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 he widze ze przyszla moda na radia safari ktore sa lepsze od alpina:]
Pabloss Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 koledzy o co chodzi z tym profilem ???? wiem ze to zabezpieczenie ale jak sprawdzic jak ma sie profil w clone cd ???
lewy_jelcz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zrobiłem próbę z przegraniem mapy niemiec, która miałem w navi. Zgrałem jej obraz i nagrałem na jakiegoś tam verbatima i działa bez problemu. Ta mapa niemiec jest z 10.2000 i wyczytałem gdzieś, że kiedyś był format jakiś nonDX. Czy możliwe aby ta moja nie obsługiwała DX? Ponoć od 2000 roku map do nonDX już nie robili. Zna ktoś ten temat żeby mógł pomóc?
DAWIDBORI Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 nie to masz dx normalnie ci musi chodzic podjedz do skoczowa to ci taka podaruje :] musisz miec obraz mapy i safe disc i nagrac wolno najlepiej clone cd
lewy_jelcz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 wczoraj brałem mapę od kolesia u którego chodzi wszystko bez problemu a u mnie nie poszła. Troszkę daleko do tego Skoczowa . Może umówimy sie na jakąś przesyłkę Poczta za browara ?
DAWIDBORI Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 jak nie poszla ci tA plyta??? niemozliwe hmhm a navi masz takie z 2 pokretlami??
lewy_jelcz Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 tam mam 2 pokrętła, zdjęcia są na początku tematu. Boję cię, że mam tę wersje nonDX
DAWIDBORI Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 moze byc tak daleko nie mam wiedzy w tym temacie niestety ja mam taka sama i dx chodzi :]
lewy_jelcz Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dawid a czy numer seryjny masz też taki jak mojej?
DAWIDBORI Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 oj nie wiem musialbym ja wyciagnac a jest to maly problem:(
lewy_jelcz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak ktoś chce to mogę sprzedać te Navi
lewy_jelcz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 wystawiłem za 699 zł ale zawsze można się dogadać jeszcze . W zestawie kable + antena
wowa04 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam - koledzy już mi ręce opadają , nie moge uruchomic tej nawigacji , ale czemu jak jets włączone radio tou góry wyswietla napis CD DEVEKTIVE ! czy czasem nei jest uszkodzona nawigacja , u kolegi w pierwszympoście na zdjęciu też takj est - pozdrawiam
lewy_jelcz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 No właśnie tak mam jak każda inną płytę włożę niż ta badziewska niemiec
wowa04 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 może to jednak wina tego żę zabrudzony jest laser , ale jak go wyczyścić kiedy ona nie czyta innych płyt jaktylko od nawigacji - pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 hehe czyszczaca musisz wlozyc:P albo dac do speca i sprezonym powietrzem ci to przeczysci ale jest to nie mozliwe jak czyta plyte niemiec
wowa04 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 hehe czyszczaca musisz wlozyc:P albo dac do speca i sprezonym powietrzem ci to przeczysci ale jest to nie mozliwe jak czyta plyte niemiec no właśnie w tym problem że umnie mam płyte chyba orginalną Beneluksu, bo taka była jak kupiłem i nie czyta jej , próbowałem nagrać i też nie czyta, jest natomiast taki napis : De cd kan niet worden gelezen . Plaats a.u.b. een cd-rom TracelPilot DX , O COTU CHODZI ???? - juz nie mam siły - proszę o pomoc [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2008, 12:25 _________________________________________________witam - no kto pomoże ,co ten napis oznacza - De cd kan niet worden gelezen . Plaats a.u.b. een cd-rom TracelPilot DX , O COTU CHODZI ???? - juz nie mam siły - proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi