adik1983 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 witam gdy rano przychodze wyprowadzic auto ciezko pali nierówno pracuje chwilowo tak jakby nie na wszystkie cylindry moje spostrzeżenia są takie że to moze byc wina świec ale mogę sie mylić co o tym sądzicie wczesniej tez mialem a4 b5 tdi i tez tak ciezko zaczał palic okazało sie ze tylko jedna świeca grzała po wymianie ustało czy jestem na dobrym tropie
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 wykrec na zimny silnik i sprawdz, innej drogi nie ma
adik1983 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 a jaki tam do tych swiec dotep jest poradze sobie jakis klucz specjalny potrzebny jest najgorzej jest przy tej swiecy ktora jest za filtrem paliwa
MemberA4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zdejmij fajki ze świec i przewodem podłączonym do akumulatora do bieguna plusowego dotykaj końcówki każdej ze świec.Jeśli bedzie się iskrzyć delikatnie to świeca jest OK jeśli nie to do wymiany.Tylko uważaj żeby tym przewodem nie dotknąć nigdzie do masy auta bo zrobisz zwarcie.
adik1983 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 oki dzieki zrobie tak jak mowisz
Rekomendowane odpowiedzi