Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 AHL] Perłowy Zielony LZ6L Limousine - AKTUALIZACJA 17.02.2013 [SHITERS]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Sie wszystko dosztukuje, a jesli nie to nawet mi to za bardzo nie przeszkadza, ze nie mam podlokietnika :banan:

Opublikowano

No i za***iście :decayed: Piękna sztuka! :good:

A podłokietnik spokojnie, znajdzie się :wink: Ja swojego przez 3 miesiące szukałem :wink:

Pokaż jeszcze serducho :jerk:

Opublikowano

Piękna ta zieleń wnętrza ale weź teraz znajdź tunel poliftowy np w tym kolorze albo łokieć właśnie , jak będziesz chciał np kubly fotele zamiast placków , co do przeróbek będzie ciężko

A co do lakieru to w dobrej mieszalni odtworzą Ci ,zdejma próbki z auta i no problem

Opublikowano

Widać że bardzo zadbane, może być ori przebieg faktycznie.

Jest tu gdzieś na forum udokumentowane 40kkm przebiegu więc są takie rodzynki :)

Bardzo ładne autko choć mnie kolor wnętrza nie przekonuje...

Opublikowano
  • Autor

kubly nie nie, te fotele znakomicie trzymaja, sa nie wysiedziane, sztywne bardzo, trzymanie jest bardzo dobre.

Wnetrze jest 'inne' i to czyni je ciekawym. Dla mnie bomba, czarnego juz mialem dosc :D

Fotki tak jak mowilem, sa byle jakie i nie za bardzo ukazuja to co sie dzieje we wnetrzu :kox:

Opublikowano

No.... i git malina:thumbup1: witaj w klubie pięknych zieleńców "kaktus green" kolor taki jak u mnie, najpiękniejszy jest w słońcu czysty. Bezawaryjności życzę:cool:

Opublikowano
  • Autor

Nie dziekuje. Wlasnie kolor, to jest ciekawa kwestia. Gdy ciemno - ciemny, gdy pochmurnie - ciemny, w swietle jarzeniowek - ciemny pod swiatlo, przy swietle jasny, slonce - jasniutki, ale mieni sie jak kameleon, z boku ciemny, na stronie na ktora pada slonce - jasny :D nigdy nie lubilem butelkowej zieleni, ale ten odcien zielonego przypadl mi do gustu.

xdanielx jesli audi z podpisu jest twoja, to ladnie sie prezentuje na tych alu :thumbup1:

Opublikowano

Nom oczywiście moje zapraszam do mojego wątku:decayed: myślałem że masz takie same patrząc na zdjęcie w avatarze:wink:

Opublikowano

Ładne autko ,ale dla mnie tylko z zewnątrz,kolor wnętrza nie dla mnie lecz każdy lubi co innego.Bezawaryjności życzę :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zrobie fotki w dzień, bez flasha, zobaczycie, ze kolor wnetrza jest zupelnie inny ;)

Opublikowano

witamy kolejnego fanboya 1.6 :decayed: Twoje autko to poezja, bez awaryjnej jazdy życze :wink:

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem fotki z aukcji. Tak się prezentuje :)

1589.jpg1590.jpg1592.jpg1594.jpg1595.jpg1596.jpg1597.jpg1598.jpg1599.jpg1600.jpg

Doszły kolpaki na stalowki, czarne z logo audi, chinskie podrobki, ale je lubie, zdjalem je ze swojej starej 80tki ;)

Opublikowano
  • Autor

Moze kogos interesuje, dlaczego kupilem audi a4. Dlatego:

noweaudi.png

Opublikowano

Mnie interesuje ile Ci sianka dali za stluczkie:wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

marne 3200zl i sprzedalem audi za 1100zl. W dupe prawie 4 kafle :facepalm:

Opublikowano

nieszlo jej poskladac??tak ja pogielo??:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

szlo, ale mi sie nie chcialo. nie chcialem jezdzic bitym autem. poskladalo 2 podluznice, silnik i skrzynie przesunelo i to co widac na zdjeciu :P

Opublikowano

przy takim uderzeniu juz pogielo podluznice? z jaka predkoscia przylozyles?

moze juz wczesniej dostala strzala?

Opublikowano
  • Autor

40 max, chociaz nie wiem nawet czy tyle bylo. Silnik przesunelo, bo keirowca dostawczego renault szybko jechal, ja wjechalemw niego i przesunelo wszystko na prawo. Poskladalo z tego powodu, ze trafilem dla renault w os, w najgorsza czesc auta w jaka mozna trafic ;d

Opublikowano

Gratki i daj ci boże oby tak było z km bo nie jeden się łudzi że ma tyle co myśli:wink:

Trafiają sie takie Moja obecnie ma 62500 i właśnie od kolegi toma chyba wezmę olejek do serduszka

Co do podłokietnika dzisiaj nie wyobrażam sobie bez...:jerk: