pablo_ua4 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam Panowie i Panie potrzebuje zeby ktos podlaczyl moje autko pod kompa i zrobil wszystkie logi najlepiej z okolic olkusza. Problem w autku ciezko pali a wymienilem juz czujnik temp. świece wskoczyly beru, przekaznik swiec zarowych nowy z ASO, niedawno filtry byly wszytkie wymieniale i oczywiscie jest nowy akumulator:facepalm:
domin79 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 może to głupie ale ponoć coś w tym jest: podmieniałeś włącznik świateł , na odpalonych światłach też ciężko?????
pablo_ua4 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 może to głupie ale ponoć coś w tym jest: podmieniałeś włącznik świateł , na odpalonych światłach też ciężko????? no wlasnie musze sobie kupic wlacznik bo i tak mam diodke spalona jedna a tez to slyszalem ale wiesz ile wlacznik kosztuje w ASO a co do odpalania to w sumie musze sprawdzic czy lepiej cos bedzie na wlaczonych tylko bedzie ciezko bo czlowiek nie jest przyzwyczajony. Wlasnie najlepiej bylo by logi zrobic bo ciekawy jestem jak pompki
Rekomendowane odpowiedzi