Opublikowano 8 Czerwca 201313 l http://s14.postimage.org/50lapu1il/IMG_3341_2.jpg A ten grill dolny to co to niby jest?seryjny pomalowany w kolor? Kratki grila dolnego od S4 docięte do ramki seryjnej
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l panowie a jak to wyglada ta dokladka w avancie na seryjnym zawieszeniu?? nie bedzie glupio wygladala dokladka z przodu,jezeli tyl zostanie bez zmian? jak by ktos mial foto to chetnie bym zobaczyl;)
Opublikowano 18 Czerwca 201313 l O ile z przodu to wygląda dobrze tak z boku wygląda jak katastrofa...
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Tylko nie kupować tej dokładki z linku bo z tego co pamiętam to w ASO koszt to około 150zł dzwoniłem do ASO kilka dni temu, Cena bez rabatów: 315PLN zamówiłem 2szt na allegro i z przesyłką wyszło 200PLN za sztukę
Opublikowano 9 Września 201313 l Mam u siebie taka dokładkę z cupry, seria zderzak i zawieszenie, dobrze to wygląda, trochę się wyróżnia z tłumu.
Opublikowano 9 Września 201313 l Mam u siebie taka dokładkę z cupry, seria zderzak i zawieszenie, dobrze to wygląda, trochę się wyróżnia z tłumu. zapodasz kolego foto
Opublikowano 23 Listopada 201312 l I co panowie ma ktoś zdjęcie jak to wygląda na seryjnym zderzaku? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 23 Listopada 201312 l I co panowie ma ktoś zdjęcie jak to wygląda na seryjnym zderzaku?Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. 2 post jest tam foto na seryjnym
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Dzięki tomek. A czy ktoś widział lub sam ma doświadczenie jak to wygląda na seryjnym zawieszeniu bardziej z boku bo przód wygląda świetnie Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Ponawiam pytanie. Jak wygląda ta dokładka z boku seryjnego auta?? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Dzięki tomek. A czy ktoś widział lub sam ma doświadczenie jak to wygląda na seryjnym zawieszeniu bardziej z boku bo przód wygląda świetnie Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Ponawiam pytanie. Jak wygląda ta dokładka z boku seryjnego auta?? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. To masz kilka sek szukania w google Saison 2012 : Audi A4 B6 (8E) 1.9 TDI Avant von AudiGold : Fahrzeuge : #205286647
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Dzięki ale nadal nie widzę z boku jak to wygląda stary;) Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Dzięki ale nadal nie widzę z boku jak to wygląda stary;)Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. to ja nie wiem jak ty patrzysz
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Przecież mi chodzi o całą długość auta jak to wygląda między przodem a tylem a nie takie cos. Oglądałem wszystkie te zdjęcia jak bym znalazł tego co szukam to bym nie pisał. Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Przecież mi chodzi o całą długość auta jak to wygląda między przodem a tylem a nie takie cos. Oglądałem wszystkie te zdjęcia jak bym znalazł tego co szukam to bym nie pisał.Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l O i teraz to mogę serdecznie podziękować jest już jakiś podgląd na to. Jak to wygląda twoim zdaniem i innych?? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l nieźle by to wyglądało jakby dokładki były w kolorze z szarymi mi się nie widzi
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l no ja akurat mam w kolorze dokladki wiec lepiej zdecydowanie tak jak piszesz