xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie wiem jak jest z zawieszeniem ale raczej to co robione w chinach to tandeta jak kupowałem jakas inna czesc chinska to miesiac podzialala potem przestala zarzadalem zwrotu kasy za nia w sklepie i dolozylem i kupilem nowa ale juz oryginał i nie mam problemow ale ponoc teraz trw co montowali na pierwszy montaz aw fabryce to ze tez teraz ponoc robia to w chinach tak cos mi sie obilo o uszy
mar_92 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie wiem jak jest z zawieszeniem ale raczej to co robione w chinach to tandeta jak kupowałem jakas inna czesc chinska to miesiac podzialala potem przestala zarzadalem zwrotu kasy za nia w sklepie i dolozylem i kupilem nowa ale juz oryginał i nie mam problemow ale ponoc teraz trw co montowali na pierwszy montaz aw fabryce to ze tez teraz ponoc robia to w chinach tak cos mi sie obilo o uszy Większość markowych produktów jest robione w chinach
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 no w sumie tez racja nawet te lemfordery nie sa juz ponoc takie wytrzymale jak te kture montowali w fabryce
darkb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 koledzy a jakiej firmy monotwali w audi od 1999r w górę KATALIZATORY tzn chodzi mi o firmę , dzięki za odpowiedzi
piotr26a4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kolego jeżeli chodzi o zawieszenie to bierz lemfoldera ale ori nie w promocyjnej cenie z allegro... Kolega Dzik ma ori części właśnie jestem po wymianie kompletu. Wcześniej miałem firmy XXX trochę tańsze ale lipa. Polecam wydać raz dobrze i spokój... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi