OficeR Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Koledzy, szukam dobrego speca od przejrzenia auta przed kupnem. Znalazłem B5 w Wiśle i nawet mi się podoba tylko jeśli już mam jechać ok 320 km to chce je dokładnie prześwietlić. Znajdzie się coś konkretnego w okolicy Wisły?
Biszczan Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Koledzy, szukam dobrego speca od przejrzenia auta przed kupnem. Znalazłem B5 w Wiśle i nawet mi się podoba tylko jeśli już mam jechać ok 320 km to chce je dokładnie prześwietlić. Znajdzie się coś konkretnego w okolicy Wisły? Zadzwoń do Bielska do chłopaków z CompSport. Z Bielska do Wisły jest rzut beretem Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
OficeR Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Można się powołać na kogoś konkretnego czy po prostu na forum A4?
CiachoO84 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam.szukam dobrego mechanika do mojego audi w okolicach Mikołowa a najlepiej w Mikołowie pozdrawiam:wink:
Siergiej12 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Polecam dobrego mechanika samochodów z grupy volkswagen P. Sylwestra Gamza z Czerwionki-Leszczyn . Zero kłopotów także szczerze polecam , numer do niego 502 261 063
Biszczan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam.szukam dobrego mechanika do mojego audi w okolicach Mikołowa a najlepiej w Mikołowie pozdrawiam:wink: Polecam Ci auto wrocławski w Katowicach-Brynowie. Pisalem kiedyś do Zanap diesel w Mikołowie czy zajmują się regeneracją popowtryskiwaczy to koles stwierdził że pompowtryski są nienaprawialne. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Pretor Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Gdzie znajdę dobry warsztat w którym naprawiają drobne wgniecenia bez lakierowania? Sony Xperia
stanley Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Gdzie znajdę dobry warsztat w którym naprawiają drobne wgniecenia bez lakierowania?Sony Xperia Ploskonka, Katowice ul. Zelazna 9
gregorsc Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Koledzy szukam kogoś kto zrobi przekładkę drzwi mam caly lewy bok do wymiany drzwi już kupiłem. Pozostaje przełożenie szyb, ramki itp itd myślę ze każdy lakiernik mógłby czy ktoś wie jakie są ceny ?????? jestem z sosnowca PILNE @ pożądane wiadomości na PRIV
Multis Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Polecam AUTO-SERWIS-KOMPLEX w Tychy na ul . Bp.Burschego 5 na terenie byłego Zegu Jest i lakiernia i blacharstwo i takze zajmuja sie cala mechanika i elektronika Robia tanio i porzadnie tel. 511 329 029 Robili mojemu tacie golfa. Tesciowej forda i oba auta byly kilka razy na poprawkach w ciagu roku. A tak zgnilo to co bylo robione. Wiec blacharke u nich odradzam.
pieron82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Gdzie znajdę dobry warsztat w którym naprawiają drobne wgniecenia bez lakierowania?Sony Xperia http://www.dufal.pl
Horneth Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Koledzy szukam kogoś kto zrobi przekładkę drzwi mam caly lewy bok do wymiany drzwi już kupiłem. Pozostaje przełożenie szyb, ramki itp itd myślę ze każdy lakiernik mógłby czy ktoś wie jakie są ceny ?????? jestem z sosnowca PILNE @ pożądane wiadomości na PRIV Gdybyś nie znalazł do tej pory jeszcze nikogo to zapraszam do siebie. Podbij na Pw to obgadamy szczegóły - mam warsztat w Katowicach. BTW gdyby ktoś potrzebował naprawić coś w swojej audi lub innych VAG-ach to zapraszam. Pracuję w ASO a pop godzinach mamy z kumplem swój warsztat - tanio szybko i solidnie !!
mlodyabc Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 Koledzy szukam kogoś kto zrobi przekładkę drzwi mam caly lewy bok do wymiany drzwi już kupiłem. Pozostaje przełożenie szyb, ramki itp itd myślę ze każdy lakiernik mógłby czy ktoś wie jakie są ceny ?????? jestem z sosnowca PILNE @ pożądane wiadomości na PRIV Gdybyś nie znalazł do tej pory jeszcze nikogo to zapraszam do siebie. Podbij na Pw to obgadamy szczegóły - mam warsztat w Katowicach. BTW gdyby ktoś potrzebował naprawić coś w swojej audi lub innych VAG-ach to zapraszam. Pracuję w ASO a pop godzinach mamy z kumplem swój warsztat - tanio szybko i solidnie !! Szkoda, że tak póżno gdy nie mam już A4 a wcześniej szukałem kogoś takiego.
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Gdzie znajdę dobry warsztat w którym naprawiają drobne wgniecenia bez lakierowania?Sony Xperia Pretor w Rybniku u Uliarczyka robi gość bardzo dobrze, robiłem miesiąc temu i robi taniej niż Dufal z Katowic Naprawa i usuwanie wgnieceń karoserii bez lakierowania, naprawa samochodu po gradobiciu Orzesze Mikołów Rybnik Żory Racibórz Wodzisław Gliwice
Horneth Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Koledzy szukam kogoś kto zrobi przekładkę drzwi mam caly lewy bok do wymiany drzwi już kupiłem. Pozostaje przełożenie szyb, ramki itp itd myślę ze każdy lakiernik mógłby czy ktoś wie jakie są ceny ?????? jestem z sosnowca PILNE @ pożądane wiadomości na PRIV Gdybyś nie znalazł do tej pory jeszcze nikogo to zapraszam do siebie. Podbij na Pw to obgadamy szczegóły - mam warsztat w Katowicach. BTW gdyby ktoś potrzebował naprawić coś w swojej audi lub innych VAG-ach to zapraszam. Pracuję w ASO a pop godzinach mamy z kumplem swój warsztat - tanio szybko i solidnie !! Szkoda, że tak póżno gdy nie mam już A4 a wcześniej szukałem kogoś takiego. Nic nie szkodzi ponieważ robimy również i inne marki. Zapraszamy również na sezonową wymiane opon.
afroo. Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Pany i Panie, miał ktoś z Was do czynienia z serwisem Władysław Tyrna w Harbutowicach? Tyrna Władysław Mechanika Pojazdowa opinie komentarze Pytam z czystej ciekawości gdyby kiedyś coś grubszego było do zrobienia, na akp polecany. Robią tylko vag i ponoć terminy mają odległe ale opinie bardzo pozytywne jak widać. Jak ktoś miał styczność z tym serwisem to piszcie.
VesslaN Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Poszukuje dobrego speca od drzwi. Jak mam szybę zasuniętą - to coś mi u góry skrzypi, delikatnie drży na nierównościach ( nie zależenie czy jadę 5 czy 50 km/h). Jak odsunę szybę kapkę to wszystko ustaje.
stanley Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/slaskie-91/wymien-rozrzad-aso-318264/
Rekomendowane odpowiedzi