Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Poleć swojego mechanika:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Panowie jest na śląsku jakiś zakład w którym można pewnie zregenerować turbinę ??

pozdro

Opublikowano

Turbotechnika imielin. 2 lata gw bez limitu km. Większość suszarek na miejscu maja na wymiane

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Turbotechnika imielin. 2 lata gw bez limitu km. Większość suszarek na miejscu maja na wymiane

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Również polecam. Oddawałem tam swoją suszarkę, ale skończyło się tylko na czyszczeniu elementów i wymiany uszczelnień. (Panowie dzwonili do mnie w ten sam dzień odnośnie stanu turbiny) Na drugi dzień miałem ją do odbioru :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki Panowie za info :thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znajdę jakiegoś dobrego gazownika we Wroc?

Przydałaby mi się regulacja :>

Pozdr:hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuję Dobrego elektryka:

Podłączenie pod kompa, sprawdzenie błędów, Naprawę autoalarmu, zamontowanie Pilota do centralnego zamka, wymiana FIS z 1/2 na Full, naprawa anteny i kilka innych. NA Terenie Sosnowca +25km. z góry dzięki.

Opublikowano

Zna ktoś jakiś dobry zakład gdzie wymienią turbinę ? Katowice Tychy okolice.

Opublikowano

w Wilczej, Pama-Tech

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Auto Lekarz / Częstochowa, Ul. Sabinowska 85 (wjazd od Husarskiej)

by zetOne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie na slasku zajmuja sie automatami?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Potrzebuję jakiegoś ogarniętego mechanika od Audi VW konkretnie chodzi o zerknięcie na klapki kolektora przeczyszczenie itd byłem tutaj u mnie w okolicach ale powiedzieli mi że nigdy tego nie robili i widziałęm że nie chętnie chcieliby się za to zabrać masakra jakaś. wyczyściłbym kolektory te klapki EGR i ten nastawnik bo wali mi błędem od klapek.

Opublikowano

zagadaj do Krzyśka Horneth ;)

Opublikowano

Panowie szukam mechanika który jest w stanie sprawdzić ciśnienie na pompie wtryskowej, ewentualnie ją zregenerować, macie kogoś do polecenia ? :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

potrzebuję kogoś, kto ogarnia wymiany liczników z mono na kolor w a4 b6 tdi i kogoś kto ogarnie wymianę licznika w a3 8p z "bez fis" na "fis :)

dzięki z góry! :)

Opublikowano

mariuszserwis.pl polecam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiście polecam http://brocar.pl/ kompletny serwis a dodatkowo mają skład (zimowanie) opon.
Fachowa miła obsługa pełna gwarancja na naprawę, jak trzeba potrafią dobrze doradzić.
Przede wszystkim nie mają cen z kosmosu.

Opublikowano

Macie namiary na mechaniora z okolic Katowic który uszczelni pompę vp37, oczywiście w normalnych pieniądzach?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grzegorz 606 438 266 u niego wymieniłem skrzynie biegów z automatycznej na manualną... Polecam tylko trzeba mieć swoje części

Bieruń woj. Śląskie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może by podwiesić ten temat bo baza się dobra robi a co chwilę ktoś zakłada wątek tego typu :)

Opublikowano

BoxCars zapraszamy na warsztat.

Przeprowadzamy wszelkiego rodzaju naprawy mechaniczne , remonty silników , naprawy układów hamulcowych , wymiany rozrządów ( również wszelkiego rodzaju silniki napędzane łańcuchem ) naprawy układów wydechowych ( spawamy , naprawiamy , przerabiamy wydechy trudnodostępne ) przekładamy silniki ( często warsztaty nie chcą się tego podejmować ponieważ blokują sobie podnośniki a co za tym ucieka im zarobek... - my nie myślimy tego typu kategoriami... , diagnostyka VCDS , wulkanizacja , sprzęgła itp

Specjalizujemy się w grupie VAG lecz inne marki nie są nam obce. Naprawiamy również auta dostawcze - max auta pokroju Renault Master - na więcej nie pozwalają nam rozmiary warsztatu.

Ważną cechą naszej działalności jest możliwość odstawienia samochodu późnym popołudniem i odbiór auta tego samego dnia.

Kilku klubowiczów serwisuje u nas swoje samochody i myślę że potwierdzą nasze zaangażowanie aby nasi klienci byli szczególnie zadowoleni.

Zapraszamy.