siara Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Był ori przedlift Był czarny siatex Ze znaczkiem Jest satynowy RS, ale pójdzie w czarny mat
krzysaudi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Najlepiej zdjąć i założyć od Poloneza
JulianSR Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Fajnie wygląda czarny z pomarańczowym, do tego jakis komponent pomarańczowego np. na felgach i jak dla mnie to mi sie podoba widziałem to i mi sie podobało.
Radoskur Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 pomaranczowy nie spasuje mi do niczego . . . jedyny element który jest u mnie pomarańczowy to kierunkowskazy, ktore niedlugo ida pod zmiane . . .
dejvgliwice Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 pomaluj obwodke na czarno a znaczek zostaw srebny a nie pozalujesz u mnie wyglada super na tle czerwonego koloru samochodu ;p
EmilAudi_LLE Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 U Mnie w ciemnym Aucie obwódke i znaczek chyba na biało plastdipem walne, ewentualnie obwódka w czarny mat
Rekomendowane odpowiedzi