Zaraza8531 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 mam obecnie 1.9TDI (nie quattro), czy zmiana na 3.0 jest możliwa i co się z tym wiąże? Ktoś wie? Jeśłi tak to gdzie można coś takiego wykonać bo chce by wykonał ktoś kto wie jak to zrobić by było pięknie. Pytam, bo mogę dostać za śmieszne pieniądze silnik 3.0 więc skoro można mieć więcej mocy to czemu nie. Z góry THX za info.
danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak chcesz mieć więcej mocy to wystarczy dać turbo od BRD lepszy program i jak trzeba to dodatkowy interculer a 3,0 do ośki to trochę za mocne,wymiana sprzęgło,skrzynia zawiecha heble...
Zaraza8531 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 tego się bałem. gdyby to było quatrro to możnaby było pomyśleć co nie.
lapek85 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 na tym forum były już dziesiątki takich pytań i na pytaniach w 99,9% się kończy bo tylko bardzo nieliczni dokonali swapu silnika z osprzętem. Moja rada odpuść temat, silnik kupiony za groszę to nie wszystko
piotrsob1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kup ten silnik za grosze, potem rozglądaj się za autem z takim silnikiem tylko zajechanym. Jak znajdziesz i poskładasz to swoje opchniesz. Będziesz miał na bieżąco czym jeździć i oszczędzisz sobie masę nerwów i siwych włosów
Rekomendowane odpowiedzi