palel Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Oto i moje Audi A4 B5 Silnik 1,9 TDI 110KM czyli AFN przebieg przy zakupie 212000Km obecnie 230000Km Rok produkcji; 1998 niestety z początku i jeszcze przed liftowe wyposażenie jak na ten rok nie jest bardzo ubogie ; wspomaganie abs climatronic domykanie szyb z kluczyka grzane spryskiwacze alarm elektryczne szyby x2 c.zamek podgrzewane lusterka (był fotochromatyczne, ale się popsuły i są zwykłe) zegary poliftowe FIS 4x airbag lusterka i klamki w kolorze nadwozia nawigacja fabryczna (podobno kiedyś działała) w audi zostały zmienione lampy zwykłe na lampy z soczewką tzn. poliftingowe, ale są to zamienniki (depo) koło wpadło 16'' może i małe, ale uwierzcie, że szkoda mi felg i zawieszenia jeżdżąc na większej feldze po moich drogach jakieś tam stickery na lusterkach, a tak poza tym nic szczególnego się nie zmieniło w planach mam jeszcze ; założenie xenonu, ale trzeba najpierw spryski zrobić, a może jak wpadnie w dobrej cenie to i zderzak od wersji ,,S'' myślałem też na jakimiś fajnymi fotelami, ale trudno coś trafić w dobrej cenie i żeby było do avanta marzy się większa felga i samochód niżej, ale pożyjemy zobaczymy
grzegorzmen Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 ładna sztuka powodzenia w modach i najważniejsze bezawaryjnej eksploatacji:wink:
Seikokilla Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 zagladaj do dzialu "sprzedam czesci" , jest sporo fajnych gratow to i trafisz fajne fotele
Kowi87 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 pozdro z placu zamkowego, stalismy na przeciwko w serduchu:hi:
palel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 o mój zasoleniec a widziałem Twoją audiczkę
swiezak84 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 czy ja dobrze widze fioletowe felgi?
KaMaZ87 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Spox Aczwóreczka. Powodzenia w modzeniu. Pozazdrościć FISa.
palel Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 swiezak84 tak, dobrze widzisz. KaMaZ87 tylko, że wyświetlacz od fisa już w kiepskim stanie jak się rozgrzeje ;/
paput Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witamy kolege na LPU. Pierwszy mod udany. Wymiana lamp w przedlifcie to podstawa.
palel Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 co prawda są to zamienniki i dzielone, ale fajniej wygląda i fajnie świeci
Murdzi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Te zamienniki P&P pasują czy trzeba coś rzeźbić?
palel Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 pasują idealnie, a jak już zakładać to tylko firma DEPO.
Rekomendowane odpowiedzi