adik1983 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 witat do wymiany rozrzadu w b6 nie trzeba go całkowicie sciągac podobno mozna go ustawic w pozycje serwisową czyli jak to zrobic
spetsnaz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jeżeli chodzi Ci o pas przedni to odkręcasz mocowania i odsuwasz tak, żeby można było dość z kluczami do rozrządu. Pas jest odkręcony całkowicie, chodzi jednak o chłodnicę klimy i wspomagania.
adik1983 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 nio tak ale w ktora strone sie go odsunac w avf silniku bedzie wystarczajaco miejsca
Duch^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pewnie w przeciwną od paska rozrządu
adik1983 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 ale na prawo czy na lewo ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ---------- czy trzeba odczepiać chlodnice
GOLI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zdejmujesz zderzak,odkręcasz wzmocnienie czołowe i odchylasz do przodu auta. Nie rozłączasz przewodów chłodnicy, z tego co pamiętam to chyba tylko rozłączasz kostki elektryczne za lewą lampa,ale pewien nie jestem.Zyskujesz wystarczająco dużo miejsca żeby wymienić rozrząd 1
lukaszwaniek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja jak wymieniałem to chłodnice klimatyzacji z wężami położyłem na ziemi a chłodnice wody oraz pas przedni wyciągnąłem całkiem.
karo-servis Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 odsuniesz go na tyle żeby dojść do rozrządu to jest pozycja serwisowa chociaż na serwisie zawsze piszą nabijanie klimy
Rekomendowane odpowiedzi