Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] A4 2.0TDI 170KM 2007r S-Line ! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To może ktoś doradzi co zrobić z wydechem :)

Opublikowano

Ulter 90 i będzie malina

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Nic nie rozreklamowałem, nie wstawiałem żadnego linka z aukcją na forum i nie miałem zamiaru. Zrobiłem zdjęcia na forum a przy okazji pomyślałem o wstawieniu auta na allegro z ciekawości, nie śpieszy mi sie ze sprzedażą chociaż gdybym dostał "twardą" cene jaką ustaliłem chętnie zamieniłbym na 3.0tdi tylko trzylitrowy silnik mnie kusi aby sprzedać swoją ślicznotkę :) Pozdrówki

Opublikowano

Napisz dla świętego spokoju,że kupiłeś tą potem poczytałeś o problemach i chcesz zmienić na 3.0 i wszystko jasne :wink:

Opublikowano
  • Autor
Napisz dla świętego spokoju,że kupiłeś tą potem poczytałeś o problemach i chcesz zmienić na 3.0 i wszystko jasne :wink:

To jest mój trzeci 2.0tdi więc mistrzu znam ten silnik :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Daniel_sen przestań gadac głupoty bo jeszcze ktoś to poważnie potraktuje... BRD miały tylko jedną wadę - wtryski Siemensa, które jesli auto jest serwisowane w ASO, ASO wymienia za friko na Continentala, a z tymi nie ma żadnych problemów.

Opublikowano

I z tego co wiem to śmiało można pytać teraz o akcję serwisową i wymianę tych wtrysków... :whistling:

Opublikowano
  • Autor
I z tego co wiem to śmiało można pytać teraz o akcję serwisową i wymianę tych wtrysków... :whistling:

Masz ode mnie krate wódki! :) właśnie przeczytalem to co napisałeś o akcji serwisowej i postanowiłem zadzwonić. I CO? i CUD! :D moje wtryski wymienią (chociaż nic takiego się z nimi nie dzieje) za darmo jutro umówiony jestem na godzine 11:30 po całej akcji napisze co i jak, bardzo Ci dziekuje! :D

Opublikowano

Masz ode mnie krate wódki! :) właśnie przeczytalem to co napisałeś o akcji serwisowej i postanowiłem zadzwonić. I CO? i CUD! :D moje wtryski wymienią (chociaż nic takiego się z nimi nie dzieje) za darmo jutro umówiony jestem na godzine 11:30 po całej akcji napisze co i jak, bardzo Ci dziekuje! :D

i dokładnie tak to działa od 2010 roku a ludzie tylko jadą na wiedzy "onetowej" że 2.0 to syf nie mając pojęcia że samej 140konnej wersji, która narobiła tyle smrodu, jest kilka o ile nie kilkanaście odmian w grupie VAG :)

Jeśli masz ori fabrycznie po zmianie poczujesz efekt pod pedałem :)

Opublikowano
  • Autor

i dokładnie tak to działa od 2010 roku a ludzie tylko jadą na wiedzy "onetowej" że 2.0 to syf nie mając pojęcia że samej 140konnej wersji, która narobiła tyle smrodu, jest kilka o ile nie kilkanaście odmian w grupie VAG :)

Jeśli masz ori fabrycznie po zmianie poczujesz efekt pod pedałem :)

Dokładnie tak jak mówisz mgtan, mam nadzieję, żę poczuję zmianę bo te moje 170 koni to trochę jak 130 u znajomego w skodzie :D Wstawiam nowe zdjęcia.

Opublikowano

Cieszę się, że mogłem pomóc. :wink4::good: A kratę wódki.... Zaraz wyślę Ci adres na PW. :decayed::wink4:
Opublikowano
  • Autor

Cieszę się, że mogłem pomóc. :wink4::good: A kratę wódki.... Zaraz wyślę Ci adres na PW. :decayed::wink4:

Bardzo pomogłeś :) dziś wróciłem z wymiany pompo wtrysków wymienili 4 na nóweczki i autko odżyło :))))))

Opublikowano

czyli co? nie sprzedajesz... :wink::whistling:

Opublikowano
  • Autor
czyli co? nie sprzedajesz... :wink::whistling:

Mówiłem już, że audi wystawiłem tylko z czystej ciekawości, czy ktoś się zgłosi i tylko z ceną jaką ja ustalę i nic nie zejdę. A jeżeli znajdę wymarzoną 3.0tdi to wystawiam go ponownie :)

Opublikowano

Bardzo pomogłeś :) dziś wróciłem z wymiany pompo wtrysków wymienili 4 na nóweczki i autko odżyło :))))))

:good:

Opublikowano

Oby tylko głowica nie pękła... bo w BRD i to utrapienie się zdarza :whistling:

Opublikowano

a cóż to znowu za mitologia powstaje? gdzie i komu pękła? ilu osobom? bo jak jednej pękła (choć takiej nie spotkałem) i się robi z tego że silnik zły to ... bez komentarza.

kurcze troche styczności z BRD miałem... kilkadziesięciu właścicieli poznałem aut :) a przebiegi było od malutkich jak u mnie do pokaźnych 300+ i nigdy nic po za wtryskami Siemensa.

Opublikowano

a cóż to znowu za mitologia powstaje? gdzie i komu pękła? ilu osobom? bo jak jednej pękła (choć takiej nie spotkałem) i się robi z tego że silnik zły to ... bez komentarza.

kurcze troche styczności z BRD miałem... kilkadziesięciu właścicieli poznałem aut :) a przebiegi było od malutkich jak u mnie do pokaźnych 300+ i nigdy nic po za wtryskami Siemensa.

Ja miałem BRD, w którym głowica przed przekroczeniem przebiegu 150 tys km pękła 2 krotnie. Poza tym znam dwóch właścicieli tych jednostek, którym również padła głowica :whistling: