BarthPL Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Siemanko Po 3 miesiacach poszukiwan stalem sie wreszcie, mam nadzieje, szczesliwym posiadaczem A "czworeczki" z silnikiem Tdi 90 KM (B5 - 1995 r) w kolorze "LASERROT" W najblizszym czasie postaram sie wrzucic fotki i troszke wiecej napisac z pierwszych wrazen. Poki co nie mam nawet czasu zeby sie nia nacieszyc bo w pracy caly dzien Na poczatek jedno, pozniej wrzuce jeszcze pare lepszych
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 nazwij zgodnie z regulaminem temat kolego bo cię zaraz opierniczą Czekamy na fotki 1Z :mrgreen: Gratuluję zakupu, najlepszy z możliwych wybór.
Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 no to jak się już nacieszysz, wrzuć fotki
BarthPL Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2006 Czekamy na fotki 1Z Gratuluję zakupu, najlepszy z możliwych wybór. Z czasem bardzo cienko wiec pewnie szybciej wpadne do Wrocka na jakis spocik niz zrobie ladne foty
Szewczenko7 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 no witam :mrgreen: widze motor identyczny jak u mnie tylko troszke roznicy w mocy i kolega z L-ca to mi sie podoba
BarthPL Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2006 no witam widze motor identyczny jak u mnie tylko troszke roznicy w mocy i kolega z L-ca to mi sie podoba I ta roznica w mocy najbardziej mnie interesuje wiec spotkanko w najblizszym czasie obowiazkowe
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Auto: A4 B5 Silnik: 1.9TDi 90 KM Rocznik: 1995 fajnie ale foty, foty prosimy
BarthPL Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2006 fajnie ale foty, foty prosimy fotka w pierwszym poscie
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 fotka w pierwszym poscie heh pogladowa...dokladniej cos by sie przydalo
BarthPL Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2006 heh pogladowa...dokladniej cos by sie przydalo Wiem wiem ze pogladowa i to jeszcze poprzedniego wlasciciela Ale z czasem cieniutko. Jutro dopiero rejestruje a stoi juz u mnie 2 tygodnie wiec sprobuj sobie wyobrazic jak boli mnie serce z tego powodu
BarthPL Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2006 nie no luzik, ale chwal sie Pochwale sie napewno tylko musze sie troszke pocieszyc nia [ Dodano: 18-12-2006, 22:49 ] I sa pierwsze wrazenia z jazdy Bardzo pozytywne, autko zbiera sie swietnie tylko trzeba pilnowac wyzszych obrotow bo z dolu slabo jedzie ale jak juz rozgrzeje sie do 90 stopni i mozna pouzywac turbinki to smiga jak wiatr. Az ciekaw jestem jak jezdzi AFN. Do tego to spalanie. Droga do poznania i spowrotem (ok 400km) non stop butowanie i srednio jakies 6l/100km Do tego bardzo pozytywnie zaskoczyla mnie predkosc maksymalna. Doszedl do 192 km/h i jeszcze ze 3-5 by dociagnal i wcale nie wygladalo ze jest z gorki. Nie wiem tylko na ile mozna ufac wskazaniom licznika ale wynik wydaje mi sie swietny. Mam nadzieje ze problemow nie bedzie zbyt duzo i bede mogl sie cieszyc dieselkiem bez przeszkod pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi