DeeJay_Kill Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Wasze zdrowie - zimna noc chyba będzie, to się trzeba rozgrzać :gwizdanie: (każdy pretekst dobry). Ok - przechyliłem, to lece spać, bo jutro wykłady;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 rafalekx zawsze mozesz przerobic przod na B6.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 pierdulony... :gwizdanie: kupil B6 i już nawet nie musi jechać, same "opcje" się do niego pchają ...A Ty myślisz, że po co ja wstawiam przód od b7 i diody w reflektory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 pierdulony... :gwizdanie: kupil B6 i już nawet nie musi jechać, same "opcje" się do niego pchają ...A Ty myślisz, że po co ja wstawiam przód od b7 i diody w reflektory? Buahahah.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 rafalekx zawsze mozesz przerobic przod na B6.. Ja to sobie kupię B7 o i tak Cię załatwię ...A Ty myślisz, że po co ja wstawiam przód od b7 i diody w reflektory? ale te ledy w lampach to mi coś się chyba nie widzą trzeba było w zderzak pchać, jak w S6 Ale i tak te "opcje" będą Ci lazły jak muchy do... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ...Audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 do... B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ostatnio słyszałem taki tekst jednego z kolesia: "podjeżdżam do kilku lasek, otwieram szybę i gadam: dziewczynki chcecie pooglądać "M jak miłość" w zagłówkach na tylnej kanapie?" Miał koleś pomysła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zadzialalo..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zadzialalo..? Nie wiem jak chcesz spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie mam z tylu zaglowkow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 cienias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 nam wystarczy utwór Sokół Pono/Franek Kimono - w Aucie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 dobra pora spać jutro ciężki dzień Branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ok - ja też polecę 3mcie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 dobry wieczor kogos my tu jeszcze mamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voucher Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 I ja też ale idę zaraz spać.Dużo jeżdżenia w robocie dziś miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCAS Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ide spac, obejrzalem przed chwila dobry film - Taken - Uprowadzona. Polecam z czystym sercem, dawno tak dobrego filmu nie widzialem. Dobrej nocy reszcie czuwających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi