DeeJay_Kill Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Koleżanki i koledzy, oświadczam wszem i wobec, że udaję się w stronę łóżka na spoczynek :>
arczi900819 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Popieram tę tezę.... szerokości... w "nocnej jeździe"
swiezak84 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 "Nocna jazda" odpalona ktos mnie zrobil tu w balona ani jednej zywej duszki trza sie wtulic do poduszki moze to nie najwyzszych lotow ale od 5 jestem na nogach i juz mi odpier...a
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 "Nocna jazda" odpalona ktos mnie zrobil tu w balona ani jednej zywej duszki trza sie wtulic do poduszki moze to nie najwyzszych lotow ale od 5 jestem na nogach i juz mi odpier...a Duszek żywych tu bez liku, Widać już po jednym kliku Nocni jeźdźcy są gotowi Może nawet ci kolorowi Tak więc nie martw się, <b>świeżaku</b>, I nie zapomnij o czteropaku! Wnet się milej będzie spało, Bo cóż nam o tej porze pozostało? :>[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 00:29_________________________________________________Chyba jednak się myliłem, W przekonaniu błędnym tkwiłem... Spać już chyba wszyscy poszli Kobiety, dzieci oraz dorośli Ja tu jeszcze pozostanę, Jutro wcześnie raczej nie wstanę Jazda nocna nie ożywa... Czyż zabrakło Wam paliwa?
Gość osetti Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Paliwo wciąż drogie, lecz nas nie jest mało. Niejeden spamował, lecz spać się zachciało. Dziś pora tak wczesna, jedenasta godzina, więc gdzie cała reszta? Czas nocną jazdę zaczynać
ykk Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzien Swira tak jest napisany.. :kox: :kox: Adamus Mickiewiczius
swiezak84 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Nocna Jazda rozpoczęta Witam chłopców i dziewczęta Długa noc jeszcze przed nami Tutaj tylko audi fani Rozmawiają i gaworzą Jak się furaczami wożą Od Świeżaka pozdrowienia Tu mi się skończyła wena Także kończę rymowanie Choć jeszcze nie czas na spanie
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 <b>ykk'u</b> drogi, się nie frapuj, wnet pomoże złocisty napój! już za chwilę północ wybije, kto ma kielich, niechaj ze mną zdrowie pije! Ykk, osetti, świeżak, reszta, kogo trzeba, tu pocieszta! Podkręcajcie silnik na obroty, i pobudźcie stare cioty!!! :>
ykk Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 DeeJay_Kill :notworthy: :notworthy: :polew: Normalnie wieczor poetow tutaj dzis mamy..
swiezak84 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Browar dobry jest o każdej porze W domu, barze i na dworze Rano, wieczór po południu Zwłaszcza w zimnym, brzydkim grudniu Wiosna też browarkom sprzyja Z przyjaciółmi się je pija Także proszę nie zamulać Tylko trochę se pohulać
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Śmiej się chłopie, gdyż to zdrowie! To Ci każde dziecko powie W tejże chwili, moi drodzy, Jak zapowiadali już dawno prorocy, te me rymy, te nieśmiałe, Stąd się biorą me myśli wspaniałe! Klikaj w linka, dj radzi on Cię do sławy ongiś doprowadz! Medżik Disko Polo Mejker rządzi, Klikasz "Komponuj" i każda laska w Twych ramionach zbłądzi! http://www.mdpm.bzi.pl/index.php [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 23:59_________________________________________________Klikaj świeżak, klikaj Ykk'u Tam przebojów jest bez liku! Klikaj marcin, klikaj osa Gil wyleciał mi spod nosa Higieniczną już chusteczkę, chwytam prędko, jeszcze chwileczkę! Ok, gil już ujarzmiony Lecz DJ wciąż nieposkromiony
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Nocni jeżdzcy dają czadu; oby więcej tego składu; dzień urodzin juz przeminął; plus jest taki , nikt nie zginął rok przetrwamy w wierze , sile Oby dalej łączyć chwile. :) [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 00:16_________________________________________________dawać dawać tym freestylem nie spac , zwiedzać, pisać "majle"
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Cóż jest z Wami, nocne marki? Czy Wam brakło Warki? Mój monolog już mnie wkurza! Niech no któryś d*pę rusza! Posty pisać i spamować, Potem trza się zrelaksować! Teraz pora na gadanie, Kto niewytrwały - wybrał spanie Coraz mniej tych nocnych jeźdźców, Śmiechu i humoru plewców Cóż mam czynić z takim stanem? Któż mi będzie dziś kompanem? Nudno robi się w topicu Napisz że coś, Osa, Ykk'u! Północ przecież już wybiła Matko nocy, bądź nam miła... Ubi Sunt? Krzyczę donośnie! Lecz tylko echo odpowiada głośniej
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 di dżej kilu tunigowcu pusto sie zrobiło w browcu, mam daleko do sklepiku siedze więc sobie przy drinku to ze pora jest już późna to nie znaczy że jest luźna bede trzymał tempa Tobie byś samotnie nie pił sobie nasza`osa pewnie nyny i nie męczmy juz dziewczyny
Rekomendowane odpowiedzi