DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Co do wódki, to nołproblem, Mam do Cz-wy trochę drogi, Dla chcącego nic trudnego, Wypijemy, będziem zdrowi;) Niech się tylko cieplej zrobi, Rozwiązania czas nastanie, Tutaj niech się forum głowi, My się bawmy w rymowanie
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 DJ ja mam słabą głowę, więc nie ręczę za me czyny. Spiję 0.7 połowę przyjdzie mi ochota na dziewczyny
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jestem glodny.. Wiem, pisałem to już tutaj, Lecz powraca dziś ta mara Na sentencję jest riposta, Nie obżeraj się, tylko UGRYź SUCHARA!!
ykk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jestem glodny.. Wiem, pisałem to już tutaj, Lecz powraca dziś ta mara Na sentencję jest riposta, Nie obżeraj się, tylko UGRYź SUCHARA!! Ehe..
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Po co się zalewać w trupa? Potem śmiechy, wyszydzanie.. Wypijemy, ile trzeba, By mieć wenę na pisanie
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 W takim razie ja zapraszam, do wsi mojej na spocika. Popiszemy, pogadamy wezmę Cię do avancika
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Weź nie kozacz, Mam avanta, Mąż Twój będzie podk****ny, Gdy zobaczy, że poeta kręci mu się koło żony [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 00:55_________________________________________________Avant party - to brzmi dumnie! Pomysł jednak pierwszorzędny, Na ten spot się nie załapie Tomeks, mąż i Ykk'u wstrętny
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 W takim razie ja zapraszam, do wsi mojej na spocika. Popiszemy, pogadamy wezmę Cię do avancika .......na przejażdżkę, rzecz to jasna, nie miej robaczywych myśli, bo już pewnie większość ludzi, źle o mnie sobie pomyśli.
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja tam zapraszałam IKa ale on to w d*pie miał. Zmienił sobie wóz i fika, będzie jeszcze kiedyś chciał!
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Więcej kuni masz pod machą, ja wygodę w automacie, Lecz sekunda w tą, czy w tamtą, Nie decyduje o stracie;) Myśli ja kosmatych nie mam, Nie z tej grupy jestem przecie, Lecz gdy wódy będzie za dużo, oboje skończymy przy klozecie
ykk Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja tam zapraszałam IKa ale on to w pupie miał. Zmienił sobie wóz i fika, będzie jeszcze kiedyś chciał! Co bede chcial..?
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Lepiej skończyć przy klozecie niż nabroić gdzieś pod stołem. Później tłumacz się kobiecie: nie wiem skąd ja się tam wziąłem
swiezak84 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 przez czas jakis mnie nie bylo co sie tutaj porobilo?! do avanta zapraszaja 0.7 rozpijaja inni znowu buncik wznosza niepotrzebnie sie panosza ja sie pytam-co jest grane? jakies chlopy niezbyt cwane krytykuja nasze rymy ale sami sie za czyny zabrac nie chca lenie jedne u nich z wena calkiem biednie ale Osa jest na szczecie no i DJ rowniez pieknie rymy nowe dopisuje czemu ja tu przyklaskuje!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Sławne rymy częstochowskie Tworzysz Osa bez wysiłku, Osławione wielką chwałą, Dałem radę ledwie kilku [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 01:05_________________________________________________ przez czas jakis mnie nie bylo co sie tutaj porobilo?! do avanta zapraszaja 0.7 rozpijaja inni znowu buncik wznosza niepotrzebnie sie panosza ja sie pytam-co jest grane? jakies chlopy niezbyt cwane krytykuja nasze rymy ale sami sie za czyny zabrac nie chca lenie jedne u nich z wena calkiem biednie ale Osa jest na szczecie no i DJ rowniez pieknie rymy nowe dopisuje czemu ja tu przyklaskuje!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: Mam nadzieję, przyjacielu, że się na mnie nie obrazisz Wszak poczucie masz humoru, Więc klikając nic nie tracisz Nie bierz sobie nic do serca, bo to film jest przypadkowy, Dobry humor jest wskazany, na te nasze nocne rozmowy :naughty http://www.youtube.com/watch?v=Cdxm7ljqeac
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 DJ toż ja chylę czoła przed talentem Twym poeto! Ja Ci nigdy nie dorównam, choć pojętną sem kobietą
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 DJ toż ja chylę czoła przed talentem Twym poeto! Ja Ci nigdy nie dorównam, choć pojętną sem kobietą Szczerze mówię, nie bajerzę, Żem zdolnością Twą przejęty, Z Tobą ja się tu nie mierzę, Gdyż za bardzo jestem j***ty Tak poważnie to ujmując, Raz wystarczy spojrzeć, tak! I już widać, że Twe rymy, Mają rytm i sens i smak
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 no i znów się porobiło, cisza, smutek dookoła, a już tak tu było miło DJ wracaj! Ciebie wołam!
swiezak84 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 forum dzisiaj rozgadane ale mi nie bedzie dane wiedziec konca tej dysputy bo wstac rano znowu musze co tak troche jest do d*py branoc wszystkim uderzam w podusie
Rekomendowane odpowiedzi