DeeJay_Kill Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Jak nad Wami nie ma bata, to nikt rymów nie wyplata... Ruszcie wreszcie swe odbyty, A nie " :hi:", jak ze zdartej płyty... Trochę trzeba poświęcenia, By mieć swe 3 grosze do wtrącenia Spamuj cerbie, czy świeżaku, Oso, arczi i Ty - Ykk'u Czymże wątek bez współtwórców? Tym, czym sieroty bez ojców
arczi900819 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 I ja dzisiaj nie mam weny by napisać choćby treny. Zaraz kładę du*ę spać I nie wstaje k**wa mać Ale jednak zarymuję bo się lepiej w net poczuję. Dranoc
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Pustka, nicość i brak chęci- Nocna jazda Was nie kręci Sam sobie nie porymuję, Nikogo nie oczaruję
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ooo, a co to kącik literacki poczytaj ostatnie strony...
musti Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 hehe sami raperzy się znaleźli normalnie cool
adrianus Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 hellu hellu, tak nie wielu, jest tu ktos? chocby łoś, nuuuda wieje, nikt nie pieje, nie rymuje, wiec wspolczuje. wszystkim tym co traca czas, zamiast spac niech ida w las. ci co nie spia, niech przemowia, a nie, ze sie w postach gubia. rymy moje troche krzywe, bo mam taka wlasnie mine
Pulpit Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ja tam wszystkich witam i zegnam zarazem dla mnie lepiej niech sie juz skonczy ten dzien bo i tak nic madrego nie powiem ale i tak przywitać sie mogem
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Teraz się witam, lecz później na pogaduchy wpadnę Trzeba się wykąpać, więc z 60 min doby ukradnę. Wrobiony zostałem w siostrzyczki szofera, Jutro o 6.30 na dworcu mam być, więc mnie !@#$%^& zbiera! Jak Wam się weekend zaczyna, piwko, tv, muzyka, czy YouTube? Może spotkanko z ziomkami, kieliszek, wódeczka, hop siup? Dajcie mi wierzyć, że nie wymiękacie I pomysły na rymy nadal macie;) Aby, gdy za czas jakiś powrócę, Miał co poczytać - bo się zasmucę :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 23:05_________________________________________________mnie by się już znudziło
arczi900819 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam ponownie, coraz nas mniej nikt nie rymuje, już znudziło im się. Ja tam w niedzielę zasuwam na spota bo jest wojewódzki - i moja gablota będzie na miejscu tego spotkania bo grzech opuszczać takie zgrupowania. Widzisz Dj-ejku nikomu się nie chce Zrymować słów choćby troszeczke
Rekomendowane odpowiedzi