Kaśka Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Opowiedzcież, Kasiu, Tomku, Co Wam się dziś przydarzyło? Czy Wam rośnie procent w banku, Albo inne coś trafiło? Nie bede rymowac, bo to nie moja domena, ale jak przeczytałam w tekście "...Kasiu..." to nie mogłam się powstrzymać od komentarza, że niestety nic mi w banku nie rośnie
arczi900819 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 W banku jeszcze procent wzrośnie Będzie wtedy życie bardziej znośne. Kasa dobra jest to sprawa Czasem w życiu bardzo pomaga. Zwłaszcza utrzymywać nasze fury czasem trzeba sypnąć z grubszej rury...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Z badań moich wieloletnich, pewien dziwny fakt wynika, Iż największy ruch w tym wątku, W poniedziałek się spotyka! Rymuj, rymuj - to nie boli A synapsy trochę zmusza do roboty, by w swej doli Mózg się z deczka porozruszał;D
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Wam to się chyba nigdy nie znudzi :gwizdanie:
arczi900819 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 tak popatrzeć w przeszłość wątku to nie było od początku sytuacji takiej że dwie osoby tylko rymowały se. Ale cóż tu począć kiedy to nikt rymu zapuścić nie chce ot co.... Może ktoś się jeszcze znajdzie kto rym w głowie swej odnajdzie patrykbor -zapuść ryma po się głowa do poduchy kima...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Się starzejesz, patrykborze, Z czasem będzie coraz gorzej! Duch w nas młody, chęci są, By historię tworzyć tą!
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Beztalencie ze mnie co tu gadać Ja po ludzku chce pogadać
arczi900819 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To nawijaj my czekamy i tu zaraz odpowiadamy.
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To jak nauka jest języka, nie ma lekko - już to wiesz Coś nie widzę wujka Ykk'a, Czy Wam go brakuje też?
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Jeszce z jedno piwo se wyczaję . To się do was przyzwyczaję . ale mi idze
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dna Twej szklanki nie doczekam - Pójdę spać za kilka minut Mrużą mi się oczy, jednak zwlekam, Bo mnie trzyma coś tu ciut...
Kaśka Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ja podziwiam was szalenie, rymowanie to me brzemie, bo rymować nie potrafię lecz postaram się ogromnie by wam pomóc tu postronnie staram się wymyślić w czym mogę nieść w tej grupie prym
arczi900819 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ale cóż to... pora na mnie spadać zanim sen dopadnie. Bo przed kompem nie wygodnie trzeba szybko ściągać spodnie.... W kimy iść już chyba czas więc ja żegnam wszystkich was
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dna mojej szklanki nie doczekasz . Chyba ze do rana se poczekasz
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Siódma rano jest godziną, która jutro zbudzi mnie Pewno z niewesołą miną, zacząć przyjdzie nowy dzień Na wykładach to odeśpię, Takie to te studia są Mogłem w Hiszpanii zbierać czereśnie, Lecz zerwałem z decyzją tą. Tak poważnie rzecz ujmując, pożegnać się teraz chcę Stale tutaj Wam rymując, Sweetest Dreams życzyć pragnę
Kamillo5 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 aj Panowie, ach podziwiam wielki talent w was odkrywam. rymujecie, niesłychanie, zaraz wpadnę w jakąś manie. Bede Tworzył i Rymował świetne teksty komponował. Kto nastepny coś zrymuje? kto zamilczy, wykastruje
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Żebym tak umiał rymować . To bym z wami mógł spamować . A że rymy ciężko składam to se z wami normalnie pogadam
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dopadła mnie ta rozkmina - Fala zbrodni za chwil kilka się zaczyna! I choć dawniej oglądałem, To obejrzę z wielkim zapałem Szkoda, że to surrealizm, Bo tam wszyscy żyją wciąż, Nieważne, że kałachami wystrzelali ich, jak jeden mąż... I nieważne, że Rafalski, otrzymawszy cztery kule Przeżył, podniósł się, przepłynął Wisłę - żyją nadal wszystkie ciule! Młody, Szajba, albo Czarna, Złego diabeł nie zabiera Powieść s-f z tego marna, Lecz fabuła całkiem szczera. Idę więc na kino akcji, Szkodząc sobie, sen oszukując Sącząc soczek z jabłek frakcji Sens w serialu odnajdując. Wrócę pewnie po seansie A czy kogoś tu zastanę? Mam nadzieję, że w tym transie Nie tylko ja w wątku ostanę... Wracam po fali;p
Rekomendowane odpowiedzi