poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 ViVa Espania x 10 piwo :kox: :kox: No viva viva a ja już qr#icy dostaję Właśnie się uczę na egzamin z żelbetu Może ktoś jest tak obczajony w temacie i pójdzie za mnie? konstrukcje sprężone, stropy gęstożebrowe, stropy grzybkowe, płyty krzyżowo zbrojone, ścianki oporowe, ramy żelbetowe itp. itd. Jednym słowem padam na pysk Nie pociesze Cię :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
jacekm Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 ViVa Espania x 10 piwo :kox: :kox: No viva viva a ja już qr#icy dostaję Właśnie się uczę na egzamin z żelbetu Może ktoś jest tak obczajony w temacie i pójdzie za mnie? konstrukcje sprężone, stropy gęstożebrowe, stropy grzybkowe, płyty krzyżowo zbrojone, ścianki oporowe, ramy żelbetowe itp. itd. Jednym słowem padam na pysk Powiedz cenę i idę Gwarancji nie daję :polew:
rafalekx Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Powiedz cenę i idę Gwarancji nie daję :polew: Nawet na egzamin ustny się piszesz? ile za taki egzamin można dać... 2 flaszki 0,7? :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:23 _________________________________________________ Nie pociesze Cię :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Nie ma to jak wsparcie... Chociaż kciuki wypadałoby wysilić Jak ktoś ma wolne to we wtorek od 8.00 do 18.00 może je pomęczyć
piotrusa4 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 A ja właśnie wróciłem z wiejskiej przegazówy:) Pokręciłem sie jescze po E7 i spać
jacekm Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Powiedz cenę i idę Gwarancji nie daję :polew: Nawet na egzamin ustny się piszesz? ile za taki egzamin można dać... 2 flaszki 0,7? :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:23 _________________________________________________ Nie pociesze Cię :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Nie ma to jak wsparcie... Chociaż kciuki wypadałoby wysilić Jak ktoś ma wolne to we wtorek od 8.00 do 18.00 może je pomęczyć [/quot Powiedz cenę i idę Gwarancji nie daję :polew: Nawet na egzamin ustny się piszesz? ile za taki egzamin można dać... 2 flaszki 0,7? :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:23 _________________________________________________ Nie pociesze Cię :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Nie ma to jak wsparcie... Chociaż kciuki wypadałoby wysilić Jak ktoś ma wolne to we wtorek od 8.00 do 18.00 może je pomęczyć Na wszystko sie piszę Z naciskiem na " gwarancji nie daje" :polew: Proponowana kwota zadowalajaca. Mogę ewentualnie "zejść" z ceny do poziomu "wspólnej degustacji" Oczywiście zapłata "z góry" buhahahahahaha
rafalekx Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Na wszystko sie piszę Z naciskiem na " gwarancji nie daje" :polew: Proponowana kwota zadowalajaca. Mogę ewentualnie "zejść" z ceny do poziomu "wspólnej degustacji" coś mi się wydaje że na podstawie tej "gwarancji" to ja już się mogę na wrzesień przygotowywać, do poprawy Ale za to wspólna degustacja Każda okazja dobra Bo nie wazne czy się zdało czy nie to wypić trzeba
rafalekx Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jak mniemam polibuda ? yhy polibuda pojebuda... Wydział Inżynierii Budowlanej i Sanitarnej kier. Budownictwo 3 rok się kończy
jacekm Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jak 3-ci rok to powinienes już wiedzieć, że : Dopóki się uczysz, dopóty młody jesteś potem juz tylko z górki Śmiało więc mozesz zaliczyć ten egzamin na ostatnim semestrze hihihihihihih Tak bywało przynajmniej jeszcze kilka latek temu Studia też nie zawsze musza trwać 5 lat :)[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:47 _________________________________________________Co jest Panie i Panowie ? Wiecej Gości niz Użytkowników ? : Użytkownicy online 7 Gości, 6 Użytkowników
rafalekx Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jak 3-ci rok to powinienes już wiedzieć, że : Dopóki się uczysz, dopóty młody jesteś potem juz tylko z górki Śmiało więc mozesz zaliczyć ten egzamin na ostatnim semestrze hihihihihihih Tak bywało przynajmniej jeszcze kilka latek temu Studia też nie zawsze musza trwać 5 lat :) No nie do końca... Bo u mnie jest tak że po trzecim roku muszę mieć wszystko zaliczone, ja będzie coś w plecy wysyłają na urlop Bo po trzecim roku podejmuje się decyzję albo studia jednostopniowe (magisterskie) albo dwu- (inżynierskie) Ale po samych inżynierskich się uprawnień fajnych nie da zrobić, a jak już kończyć taki kierunek to i uprawnienia wypada zrobić, żeby na fajną Audiczkę zarobić Inna sprawa, że mało komu udaje się (na mojej uczelni) ten kierunek w 5 lat zrobić A ten egzamin najgorszy nie jest, ale już mi się ch#lernie nie chce uczyć tych głupot
jacekm Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Takie życie Mgr trzeba zrobić bo sam inz raczej malą nagrodą za te lata wyrzeczeń Generalnie trzymam kciuki i powodzenia...................... ......................... Wiem,wiem, nie dziękujesz
rafalekx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Takie życie Mgr trzeba zrobić bo sam inz raczej malą nagrodą za te lata wyrzeczeń Generalnie trzymam kciuki i powodzenia...................... ......................... Wiem,wiem, nie dziękujesz dokladnie :> Jak nie teraz to we wrześniu się zaliczy :th: Jak to mówią: studia to nie wyścigi
jacekm Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Takie życie Mgr trzeba zrobić bo sam inz raczej malą nagrodą za te lata wyrzeczeń Generalnie trzymam kciuki i powodzenia...................... ......................... Wiem,wiem, nie dziękujesz dokladnie :> Jak nie teraz to we wrześniu się zaliczy :th: Jak to mówią: studia to nie wyścigi
rafalekx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 No to czas zacząć nocną zmianę :gwizdanie: Ja kolejną noc a raczej dobę katuję żelbet na jutrzejszy egzamin, coś czarno to widzę
rafalekx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ja idę na a potem lulu :D Kolejny co potrafi człowieka pocieszyć O losie takim to dobrze
chudineze Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jakie dobrze dzisiaj nie ma migreny
Tomeks Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 a moja kotka po operacji :th: w tylnej lapie 3 druty w przedniej druty i szyna
rafalekx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 a moja kotka po operacji :th: w tylnej lapie 3 druty w przedniej druty i szyna Nie wiem czemu ale te druty i gips kojarzą mi się z żelbetem Wybacz... biedne zwierzątko pewnie cierpi ;( ale będzie dobrze, jeszcze nie raz wyląduje na zdrowych 4 łapkach Trzymamy kciuki za Twoją kotkę :th:
Rekomendowane odpowiedzi