Tomeks Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 tomeks32, a co sie stalo ? wlasnie wrocilem od weterynarza,nasza kotka syjamska spierdoli_a sie z 10 pietra ;( diagnoza: zlamana kosc udowa zwichniety staw skokowy zerwana torebka stawu lokciowego zwichniecie calkowite stawu skokowego na szczescie niema urazow wewnetrznych (prawdopodobnie) dostala leki na wyciagniecie ze wstrzasu pourazowego i jak przezyje 48godz. to bedzie operowana co za pojebany dzien
michu93 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 RAFALEKX - chetnie bym kciuki trzymalale o tej porze bede smacznie spal sobie jeszcze conajmniej do 13 a pozniej bede trzmac :th: tymczasem z nad wody sie przyjechalo wiec teraz lulu
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 juz spita wlasnie obejrzalem "Jestem legendą",zajebioza :th:
carnivore1 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 dopeiro teraz to obejrzales? ja sie rzucilem na to jak tylko pojawil sie dvd rip... ale spodziewalem sie czegos lepszego...
mirek31071977 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 To fajnie,że zdał.A u nas burza i leje konkretnie.Ale ważne żeby na wieczornego spota znów była pogoda.Dobranoc/dzień dobry
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 witam serdecznie kłaniam się z Hiszpanii nie śpię jeszcze, winko popijam, Mąż już chrapie yyyy i to tyle aha ciepła noc pozdrawiam nocnych jeźdźców
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 witam serdecznie kłaniam się z Hiszpanii nie śpię jeszcze, winko popijam, Mąż już chrapie yyyy i to tyle aha ciepła noc pozdrawiam nocnych jeźdźców ooooooo cześć Asiu ja właśnie z małej popijawy wróciłem Ale bardzo małej więc aż tak pijany nie jestem A Twój mąż jak zwykle chrapie a Ty na necie siedzisz rafaleks zdałeś? Chłopaki niestety oblałem Małpa mnie zagięła na samym początku... Po pierwsze trafił mi się beznadziejny zestawik pytań, potem kobita mnie zagięła jeszcze jednym pytaniem i już było po mnie. Oddała indeks i zaprosiła na wrzesień Ale luzik we wrześniu się to "pchnie" zdal i teraz opija PS.tak mysle Mimo że nie zdał i tak opijał Znaczy się opijałem To tylko jeden egzamin po tym semestrze We wrześniu jakoś się to zda :>
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 cześć Rafałku życzę powodzenia we wrześniu na egzaminie a dzisiaj baw się i pij
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 no my tez pozdrawiamy ....... moze nie, az z tak cieplej Hiszpanii......... ale ze stolicy dzis deszczowej troszke ( no dobra...troche sloneczka tez bylo )
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 cześć Angela nie ważne miejsce, ważne żeby się dobrze bawić i miło spędzać czas
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Asiu to kiedy wpadasz do mnie w odwiedziny? [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:26 _________________________________________________angela nie wiesz czy Sławek był dzisiaj w Lublinie? Na torze? A może Ty z nim byłaś? :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 w sierpniu będę w Polsce tylko 3 tygodnie, i już wiem, że czasu mi braknie na wiele rzeczy więc chyba w najbliższym czasie nic z tego ale spoko, nadrobi się to PS: TY możesz wpaść w moje okolice przecież
Pepin Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 cześc nocne Marki .. te płci pięknej i męskiej
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 PS: TY możesz wpaść w moje okolice przecież No niby mogę Ale... nie wiem jak to będzie z czasem. Się pożyje się zobaczy [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:30 _________________________________________________ cześc nocne Marki .. te płci pięknej i męskiej Powitać powitać
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 angela nie wiesz czy Sławek był dzisiaj w Lublinie? Na torze? A może Ty z nim byłaś? :gwizdanie: wiem...... mialam z nim byc.......ale niestety mialam awarie przed Lublinem mala........ no i z Hugo sie troszke spoznili przeze mnie na ten Tor
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 a widzisz sam , jak to tego czasu ciągle mało Pepin witam, mam rodzinkę na ul. Kwiatowej w Poznaniu, kojarzysz okolicę?
Rekomendowane odpowiedzi