rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 zdarza sie najlepszym dojdzie do siebie 3mamy kciuki a tymczasem miłej nocki moi drodzy... winko się skonczyło pora dołączyć do Męża buziaki Osa Spamowicz Audimaniak poszła do męża z nadzieją na: a mąż: chrapie [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:49 _________________________________________________ a skad ja to moglam wiedziec Prezes mógł Ci o tym powiedzieć i jeszcze zaproponować nocleg Niby z Lublina a niewychowany no [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 01:50 _________________________________________________Coś się tu cicho zrobiło a było tak ambitnie dzisiaj Jeszcze tak tłoczno tu nie było chyba :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Idzcie spac.. A Ty co masz nocną zmianę? Stróżujesz tu?
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Za ciecia robie.. Ile Ci płacą? Może się opłaca posiedzieć? :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Idzcie spac.. A Ty co masz nocną zmianę? Stróżujesz tu? permamentna inwiilacja .. Prezesa ino brak :gwizdanie:
ykk Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 rafalekx gdyby sie nie oplacalo, to bym was nie wygalnial..
angela Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Idzcie spac.. ykk Ty tez juz idz :tongue4:
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 rafalekx gdyby sie nie oplacalo, to bym was nie wygalnial.. Nonono jeszcze trochę i z B5 przerzucisz się na B8 Ale spokojnie już powoli będę uciekał permamentna inwiilacja .. Prezesa ino brak :gwizdanie: Wg mnie to ykk jest odpowiedzialny za te problemy Marcina mcm00 To ykk prześwietla całe forum podszywając się pod profil Marcina!!! Zgadłem? ykk nie kłam mów prawdę?!!!
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Dobra czas iść spać A ten nasz szpieg niech włazi i trochę poczyta na forum co dobre, założę się że to ktoś z forum BMW albo Calibra-team Chcą nam jakieś świństwo tu zrobić ykk pilnuj tu ładnie!!! I nie śpij! Dobry stróż nie śpi i ma oczy szeroko otwarte Miłej nocki!
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 a ja właśnie wróciłem z drętwego wesela i idę w kimę;p Jutro wstaję i chyba na giełdę się przejadę....Pozdrawiam;)
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 dzisiaj spokojniej tutaj ... kolorowych snów życzę
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Pepin jest koło Zwolenia a tu nie ma 00.00 :>
Iverson Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 ...nie dostał ode mnie pozwolenia na wyjazd...będzie kara :beer1:
michu93 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 a jakies bany albo cos bedzie za "niestosowanie sie do przepisu"??? ja moge jak co mandaty pieniezne wqypisyqwac <lol>
Rekomendowane odpowiedzi