Skocz do zawartości
IGNOROWANY

tylko mnie dyma play?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam abonament w play, rachunki przekraczają mój abonament i zawsze płacę je bez zaglądania do faktury szczegółowej.

Dzisiaj coś mnie tknęło dlaczego płacę tak dużo i znalazłem w rachunku taką pozycję:

Pewna Ochrona - Pakiet Platynowy (10/01/2013-09/02/2013) 20,00 0,00 20,00

W panelu klienta jest widoczna taka usługa, nie mogę jej wyłączyć. Zadzwoniłem więc na infolinię i dowiedziałem się że tą usługę sprzedaje amplico i podali mi numer mówiąc że nie mogą jako operator jej wyłączyć. Dodzwoniłem się do amplico i dowiedziałem się że właściciel mojego numeru (moja siostra) wyraziła zgodę na tą usługę co oczywiście jest nie prawdą.

Amplico twierdzi że ma nagranie rozmowy w której ktoś wyraża zgodę na aktywację pakietu ubezpieczeniowego dla mojego numeru:/ Amplico twierdzi też że skoro mam to aktywne tzn że ktoś odesłał im podpisaną umowę. Dziwna praktyka, przypomina mi sfingowane umowy na usługi telekomunikacyjne o których kiedyś było głośno.

Popatrzyłem w stare rachunki i widzę że płacę za to od sierpnia:/

Piszę ku przestrodze, zobaczcie u siebie czy nie płacicie za takie coś:)

Napiszę reklamację, ciekawe czy coś ugram:)

Opublikowano

Ja mam abonament za 15zł brutto, zauważyłbym :naughty:

Opublikowano

Ja mam na karte ^^

Opublikowano
Witajcie,

Mam abonament w play, rachunki przekraczają mój abonament i zawsze płacę je bez zaglądania do faktury szczegółowej.

Dzisiaj coś mnie tknęło dlaczego płacę tak dużo i znalazłem w rachunku taką pozycję:

Pewna Ochrona - Pakiet Platynowy (10/01/2013-09/02/2013) 20,00 0,00 20,00

W panelu klienta jest widoczna taka usługa, nie mogę jej wyłączyć. Zadzwoniłem więc na infolinię i dowiedziałem się że tą usługę sprzedaje amplico i podali mi numer mówiąc że nie mogą jako operator jej wyłączyć. Dodzwoniłem się do amplico i dowiedziałem się że właściciel mojego numeru (moja siostra) wyraziła zgodę na tą usługę co oczywiście jest nie prawdą.

Amplico twierdzi że ma nagranie rozmowy w której ktoś wyraża zgodę na aktywację pakietu ubezpieczeniowego dla mojego numeru:/ Amplico twierdzi też że skoro mam to aktywne tzn że ktoś odesłał im podpisaną umowę. Dziwna praktyka, przypomina mi sfingowane umowy na usługi telekomunikacyjne o których kiedyś było głośno.

Popatrzyłem w stare rachunki i widzę że płacę za to od sierpnia:/

Piszę ku przestrodze, zobaczcie u siebie czy nie płacicie za takie coś:)

Napiszę reklamację, ciekawe czy coś ugram:)

ale to jest ubezpieczenie fona czy jakieś super zyebiste na życie ?:decayed:

jak fona to kontrolnie go zgub, przyślą nowy, zerwiesz umowę i będziecie kwita