rafal9119 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam panowie mam taki problem ze po tygodniu nie uzytkowania auta nie dzialaja mi wycieraczki czy to jest wina mechanizmu czy raczej silniczki padaja?? dodam ze spryskiwacze dzialaja czyli manetka sprawna.ma ktos jakies sugestie?
rafal9119 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 a czemu niby on ma sie spalic???? ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- sprawdzalem jest caly
pakotomasz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Słychać w ogóle jakąś pracę silniczka po włączeniu wycieraczek?
rafal9119 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 chyba raczej nie. ale jakies 2 dni temu wszystko dzialalo .
wesz82 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Sprawdź bezpiecznik,jak ok to tylko zostało Ci wymontować podszybie i sprawdzić. Albo zdechł silniczek albo mechanizm sie zatarł.jak mechanizm to podgrzej wybij tuleje przeczyść nasmaruj i masz z głowy:wink: U żony w ibi tez tak miałem,tylko ze z biegiem czasu predkość wycieraczek malała az spadła do zera:wink: Sprawdz czy czasem w warszacie nie ma tematu o tym jak zregenerować mechanizm...
mapelastik Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kabel masy sprawdź,jak będzie zaśniedziały też nie ruszy silnik,i styki w kostce przeczyść,miałem podobnie i pomogło silniczki to raczej sporadycznie się palą.
rafal9119 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 za pomoca tej strony Jak naprawić nie działające wycieraczki w Audi A4 B5 | Rbrzezinski.net ogarnełem temat. dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi