Giede Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Mam takie przetwornice z lampy b7 <br /><br /> <br /><br /> Da radę podłączyć je do bixenonu b6, który ma wtyczkę na 4 piny? Jeżeli tak to jak to zrobić chłopaki?
greg2505 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 napewno musisz wtykę 4 pin zamienić na pasującą do tej przetwornicy i przełożyć piny, ale czy zadziała to nie wiem ,ktoś może się wypowie
Giede Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Podłączał ktoś taką przetwornicę do bixów? ---------- Post dopisany 21-01-2013 at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany 20-01-2013 at 18:00 ---------- up
mariuszsmietana Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 mam takie przetwornice w domku, niestety nie opanowalem tematu nie moge znalezc zadnej rozpiski
Giede Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 może te dwa poprzeczne piny są zasilające?
mariuszsmietana Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 może te dwa poprzeczne piny są zasilające? Tak dokladnie, to jest zasilanie. Niestety reszty nie potrafie rozkminic
Giede Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Te przetwornice mają w sobie jakiś moduł do obsługi samopoziomowania czy coś, więc potrzebne jest tylko zasilanie bo piny do cewki zapłonowej (czy jak to się nazywa) są w osobnej kostce. Tylko ciekawe czy tak zadziała jak reszta nie jest podpięta, a nie mam jak sprawdzić bo auto w warsztacie.
mariuszsmietana Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 kolego ja podlaczylem tylko + ORAZ - i swieci. napewno jest obsluga samopoziomowania.
Giede Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Czyli bez problemu mogę tak to podłączyć do bixa z b6, olewając pozostałe piny i będzie śmigało? Tylko kwestia upchania gdzieś tej przetwornicy.
mariuszsmietana Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie montowalem jeszcze tego w aucie. Przetwornice mam z nowego Forda ka lub Lanci Y, juz nie pamietam dokladnie. Nie wiem czy sie to zmiesci pod lampa czy nie... podlaczalem to w domu "na ostro" w celu sprawdzenia danych elementow
Giede Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 bix ma miejsce na przetwornicę z tyłu lampy a nie pod, więc trzeba by było trochę pokombinować zwłaszcza, że lampa się ledwo mieści i za nią jest bardzo mało miejsca. Ale dobrze wiedzieć, że wystarczy zasilanie i przetwornica śmiga.
mariuszsmietana Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 kolego ty masz B6 ja B5:hi:
Giede Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 wiem wiem, wielkie dzięki, bardzo mi pomogłeś. nie wiesz jak z trwałością tych przetwornic?
mariuszsmietana Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 wiem wiem, wielkie dzięki, bardzo mi pomogłeś.nie wiesz jak z trwałością tych przetwornic? to jest dobra firma. przy czym stosuj tylko oryginalne zarniki... nic co jest chinskie.... chodziaz ostatnio widzialem jak te piz*y podrobily osramy nie do odroznienia
Rekomendowane odpowiedzi