Giede Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Mam przetwornice, które nie mieszczą się w otwory dedykowane do przetwornic z tyłu lamp bixenonowych. Jak montujecie takie przetwornice, a wiem że wielu zmieniało dedykowane valeo na np koito czy denso. Ja mam przetwornicę AL. Za lampą się nie mieści Jak wtedy prowadzicie kable do przetwornic i zaślepiacie dedykowany otwór? ---------- Post dopisany 25-01-2013 at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany 22-01-2013 at 10:51 ---------- Podzielcie się doświadczeniem ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- Nikt czegoś takiego nie rezał?
Marcino87 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Rezaliśmy przetwornice koito i trochę podcinania i siedzi jak ori
Marcino87 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 bocznymi cążkami szlifierka czym się dało w odpowiednim miejscu
Giede Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 może coś bliżej, w którym miejscu? ja dziś ostro wystrugałem tylną część lampy, przetwornicę przymocowałem na stałe do obudowy na silikon tak, aby szczelnie było, ale trzyma się na silikonie. Przetwornica wystaje z tyłu na około 1 cm. Nie sprawdzałem w aucie, bo mam u mechanika, ale zastanawiam się czy wejdzie -tam jest tak mało miejsca. nie mogłem bardziej wyszlifować i tym samym schować bardziej przetwornicę, bo ułamał by się zatrzask tej klapki...
sector Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Ja zrobilem to tak - ( oczywiście kupiłem mniejsza przetwornicę ) Jak ktoś chce to dam namiar na firmę - Wynegocjowalem dobry rabat na hasło A4klub - !!
Rekomendowane odpowiedzi