Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lift Przodu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Potrzebuję fachowej i konkretnej pomocy:) Posiadam A4 z 98r czyli przed liftem, chcę przerobić cały przód na polifta (lampy zespolone,zderzak z halogenami itd) i stąd kilka moich pytań:)

1. Głównie chodzi mi o przednie lampy,obecnie mam dzielone. Wiem że trzeba ciąć błotniki żeby założyć poliftowe,ale czy jak wymienie błotniki na poliftowe to też trzeba ciąć? i czy da sie takie błotniki u mnie zamontować? a jeśli nie to czy ktoś by mi pomógł ciąć te błotniki z okolic krakowa lub zna warsztat kto by sie tego podjął?

2. Co do zderzaka to słyszałem że tylko ślizgi trzeba wymienić i tyle?

Proszę o info co trzeba żeby to miało ręce i nogi bez dorabiania,itd:)

Opublikowano

jest temat o zmianie lamp wiec szukaj :facepalm:

Lepiej wytnij błotnik bo zmieniajac błotniki pasowało by odrazu zmienic drzwi a to ciągnie większe koszty:wink:

Opublikowano

ja mam przedlifta a mam lapki jak w polifcie ale sa dzielone :)) na alledrogo masz lampy przod od S4 przedliftowego :) ona ma lampy wygladem identyczne do polifta... a dzielone jak w przedlifcie mam tak zrobione u sibei i jestem zadowolony xD

Opublikowano
ja mam przedlifta a mam lapki jak w polifcie ale sa dzielone :)) na alledrogo masz lampy przod od S4 przedliftowego :) ona ma lampy wygladem identyczne do polifta... a dzielone jak w przedlifcie mam tak zrobione u sibei i jestem zadowolony xD

w polifcie nie było dzielonych lamp z soczewką

Opublikowano

w polifcie nie było dzielonych lamp z soczewką

OPIS TOWARU: ZAMIENNIK WYSOKIEJ KLASY ZGODNY Z ORYGINAŁEM FABRYCZNE NOWY NIE MONTOWANY NIE UŻYWANY

Zamiennik :) Swoją drogą to jest cena za komplet czy za jedną stronę? Bo nie ogarniam tego opisu :decayed:

Dobraaa już widzę,za jedną sztukę :decayed:

Opublikowano

za 1szt.

Opublikowano

a co w ogóle byście polecali jeśli chodzi właśnie o lampy przód z soczewką do przedlifta ale żeby nie ciąć błotników? Te lampy bez migacza same czy może te :

LAMPY REFLEKTORY FK AUDI A4 B5 94-99 S4 SOCZEWKA (2899903403) - motoAllegro czy może jeszcze jakieś inne?

Opublikowano

tylko zespolone valeo/depo, nic wiecej

Opublikowano
  • Autor

Własnie te same chce kupić,wyczytałem na forum że to robi DEPO dla FK i to za***isty zamiennik

Opublikowano

tniesz kawałek blaszki która jest ogólnie nie widoczna, żadna filozofia:wink:

Opublikowano
  • Autor

w którym miejscu jest to dokładnie? trzeba potem lakiernika odwiedzić albo coś w tym stylu bo chce jakieś fajne lampki z soczewką a już kompletnie nie wiem co robić:)

Opublikowano

Znajdź wątek to raz, lakierować nie musisz, po obcięciu zabezpiecz tylko jakaś minią i tyle

Wystukane z Pegasusa