Skocz do zawartości
IGNOROWANY

audi a4 b8 prosze o rade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

przymierzam sie do zakupu felg na lato oraz opon lecz zbytnio nie wiem co by tu wybrać może mi pomożecie aktualnie mam oryginalne 245/45/17 nie wiem czy teraz wybrać 18 czy 19 jesli możecie pomóżcie mi z doborem felg oraz jakie opony dobrac najlepiej

felga nr 1 ta mi sie chyba najbardziej widzi

FELGI 18 5x112 AUDI A3 A4 A5 A6 A7 A8 PROMOCJA !!! (2899173203) - motoAllegro

felga nr2 podobają mi sie bardzo ale mam wątpliwości co do ich wyglądu na a4 b8 w kolorze czarnym

NOWE FELGI GIASONE WSP ITALY AUDI A4,A6,S6 NEW 19 (2908460466) - motoAllegro

felga nr 3 tez ciekawa

ORYGINAL AUDI A8 S8 A7 A6 A4 19 CALI RATY (2905673001) - motoAllegro

jak możecie to cos doradźcie

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak widzisz za orginalne kółka do audi trzeba zabulic ja bym szukał jakiś używanych do małego odnowienia

Opcja1 porażka

Opcja2 oklepane

Opcja3 spoko ale cena!!! Nie dał bym za nie tyle siana

Jeśli zależy Ci na wygodzie bierz 18" chodź 19 fajnie pasują do b8 , nie wiem jaki masz zawias?? Porob virtuala z różnymi kolami albo popatrz w dziale b8 co mamy na autach

Ja osobiście kupiłem 19" bentley mulliner bo chciałem coś innego. Na forum panuje dziwne zachowanie (opinia tylko z B8) ze jak masz slinowe albo ttrs felgi to jesteś boski i masz za***iste koło. Wszystkie inne to gowno. Sorry za OT.

Opublikowano

powiem tak mialem w a6 c6 tez felgi właśnie tej firmy jeździłem na nich jakieś dwa lata i bylem zadowolony z nich dlatego nie chce wydawac tyle kasy skoro z tych bylem zadowolony .no wlasnie boje sie troche 19 wtedy ten profil opony to mnie przeraza troszkę . sam nie wiem :facepalm: moze ktos ma jeszcze jakies inne pomysly :)

Opublikowano
Na forum panuje dziwne zachowanie (opinia tylko z B8) ze jak masz slinowe albo ttrs felgi to jesteś boski i masz za***iste koło. Wszystkie inne to gowno. Sorry za OT.

tu akurat przesadzasz.. po prostu do B8 jest bardzo ciężko dobrać właściwe koło, które nie jest ORI