lookhash Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 prosilbym bardzo o pokazanie gdzie ten wezyk do tego DV podlaczyc. z gory dzieki
Yaki Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam jak kolega wyżej "jakiś czas temu" pisał, ja również prosił bym o jakąś fotkę z prawidłowym miejscem podłączenia wskaźnika doładowania w silniku AEB.... PS. myślę że takie zdjęcie pomoże nie tylko mi. Z góry dzięki z pomoc
labek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zielone strzałki powinne wszystko wyjaśnić :gwizdanie:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Fajne turbo :> Jak zwykle w B5 musi prawie wystawać pod samą maske, zapewne GT28RS
CoLo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No i ten silniczek to przełożony jest z innej furki
pawkog Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 a byl na allegro za 7 koła ? pod 310 ps.. z 2 mapami o ile pamietam
CoLo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tak to ten ale dobra bo już mały OT się robi
Rekomendowane odpowiedzi