michal78911987 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Jestem z Lublina i przybywam z forum lkaudi.pl i vaglublin.pl Przedstawiam moją pierwszą Audi, która służy mi już 6 rok :-) Model: A4 B5 Silnik: 1.9TDI AHU Moc: 90KM Nadwozie: sedan/limuzyna Napęd: Ośka Wyposażenie: 2x el. szyby 4x AIR BAG ABS 2x podłokietnik el. lusterka Standardowa seria Auto z Belgii po zakupie wyglądało tak: Zmiany wizualne jakie wprowadziłem to oczka przód i tył reszty nie dotykam bo spełnia moje oczekiwania :-) Obecnie siedzi w niej programik na 118KM/301Nm, zmieniłem również zawieszenie na TRW, z którego jestem bardzo zadowolony bo śmigam już 3 rok bez problemów :-) Koło dwumasowe wywalone na śmietnik i założony kompletny zestaw sprzęgła Valeo z czego też jestem bardzo zadowolny bo auto przy takiej zmianie staje się o wiele bardziej żywsze i dynamiczne :-) Wrzucam kilka fotek do obejrzenia i ocenienia przez Was :-)
Mati_23 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wrzuć fotki wnętrza. wszystko ok tylko te ringi cholera tu nie pasują zmień na poliftowe od razu lepiej będzie
michu93 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Sonary tylne światła jakie masz, bo na zdjęciu chyba widać jeszcze I lift. pokaż wnętrze kolorek pasuje, dobrze, że jesteś zadowolony
michal78911987 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Z Sonarami jest tak, że albo się podobają, albo nie. Nie ma raczej zdań pomiędzy :-)
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Z Sonarami jest tak, że albo się podobają, albo nie. Nie ma raczej zdań pomiędzy :-) tak to jest kwestia gustu, jest albo nie, ale napewno zdanie odnosnie tych lamp jest jedno, świecą po drzewach:decayed: Jakieś plany:eusathink:
wesz82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kolorek na plus:decayed: Przednie lampy aż proszą sie o zmianę :wink:Jak dla mnie to szkoda kasy na takie wynalazki ale wiadomo są gusta... Glega bo tutaj straszna koza jest,dobre alu jakaś ściema i będzie nie najgorzej:wink: Wywal tego michasia za szyby:decayed:
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Audi ładna ale te lampy bym zmienił na polifty
luk88spider Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Widze że tan sam silniczek:decayed: zmieniałeś sam program czy coś jeszcze? Co do lamp to kto co lubi... Ja narazie mam jeszcze angelszajsy i jakoś jeżdze chociaż chce je zmienić na polifty... kolor b. fajny:wink:
palel Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a mi tam się podoba z tymi lampami i mówisz, że bez dwumasu się jeździ lepiej ;> bo też mi się myśli go wywalić
JulianSR Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Mi tam sie podoba autko. Kazdy ma inny gust.
michal78911987 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Tak jest dwumas. Trafiłem na wersję w której już był montowany, ale po zakupie auta po roku czasu dwumas poleciał na śmietnik
w-s-m Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 nie wiedzialem ze w ahu jest dwumas...ciekawe czy ja mam, oby nieeee
michal78911987 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Jeżeli ja mam w moim 98 roczniku to Ty pewnie też masz w swoim 99 ;-) Podczas jazdy łatwo wyczuć, czy masz dwumasa czy nie :-)
Rekomendowane odpowiedzi