linqo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie i panie nie ma ktoś może z okolic wrocka/oławy zestawu do tychże zabiegów? Mam wgnieconko małe na masce i drażni strasznieeee Albo jakiś zaprzyjaźniony warsztat który zrobiłby za półdarmo
chmiela Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 kolego za pół darmo to nikt ci nie zrobi, kumpel wyciągal wgniotke gdzies w wawie to placil 200zl
chmiela Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 może są gdzieś rzeźbiarze co robią za pół darmo ale kwestia jest taka czy będzie to dobrze zrobione ;]
Mario Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie i panie nie ma ktoś może z okolic wrocka/oławy zestawu do tychże zabiegów?Mam wgnieconko małe na masce i drażni strasznieeee Albo jakiś zaprzyjaźniony warsztat który zrobiłby za półdarmo W Częstochowie za to 150 zeta. Nie ma śladu
jozek726 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie i panie nie ma ktoś może z okolic wrocka/oławy zestawu do tychże zabiegów?Mam wgnieconko małe na masce i drażni strasznieeee Albo jakiś zaprzyjaźniony warsztat który zrobiłby za półdarmo W Częstochowie za to 150 zeta. Nie ma śladu http://s8.postimage.org/xf9h16skh/KGr_Hq_JHJCIE9_Ep1_Utj3_BPYn_Ui_L_5_Q_27.jpg 150zł to nie jest wcale tak dużo, klapa nie lakierowana, odcień ten sam itd
turzol Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja pod koniec lutego oddaje tutaj DUFAŁ - Usuwanie Wgnieceń Bez Lakierowania Za kilka mikro-wgniotek + usunięcie wgniecenia na drzwiach zapłacę 500zł. Sporo, ale robiłem u nich kiedyś inne auto po gradobiciu i wyciągnęli bez śladu wszystkie wgniotki
darekmielcz Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 ja mam gościa z serwisu vw co wyciąga w domu 100 za drzwi wziął. śladu niema tylko trochę masz daleko
Rekomendowane odpowiedzi