poniat83 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak w temacie. Nie będę się rozpisywał bo temat już widnieje na innym dziale, niestety nie uzyskałem konkretnych odpowiedzi. http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-12/mocne-sprzeglo-2-0-tdi-220hp-440-nm-254994/
juby_p Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Byś przyjechał na spota to może byś coś się dowiedział ;P
poniat83 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Byś przyjechał na spota to może byś coś się dowiedział ;P Kurcze byłem zawalony tak robotą, że nawet na smsa nie odpisałem. Sory następnym razem się pojawię.
juby_p Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 spoko wpadnij w ten czwartek co będzie to coś pomyślimy.
wampir Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 To jak już wymyślicie to pamiętajcie aby nikomu nie przekazywać tej tajemnej wiedzy, a szczegolnie pisac o tym na forum...
juby_p Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 To jak już wymyślicie to pamiętajcie aby nikomu nie przekazywać tej tajemnej wiedzy, a szczegolnie pisac o tym na forum... Nie czepiaj się bo na forum ta tajemna wiedza jest od dawna....
Rekomendowane odpowiedzi