NyGusA4 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Siema.Koledzy mam taki problem a mianowicie taki że z lewej strony leci mi ciepłe powietrze a z prawej strony leci chlodne .Ogólnie gdy mam teraz ustawioną temp. 18 stopni to jest mi gorąco w bluzie.Gdy właczylem klimatyzacje to prawa strona wydmuc**je cieple powietrze a lewa gorace.Prosze o pomoc i z góry dzięki. ---------- Post dopisany 03-02-2013 at 01:10 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2013 at 22:39 ---------- Pomocy
pomich Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Silniczki klap albo klimatronik sie wysypał . Kolega miał identyczny problem i okazało aie za klimatronik padł . Ogólnie znany problem ;/
robertpimar Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja mam inny ale podobny problem, auto cały czas dmucha mi ciepłe powietrze, zrobie na 20 tak samo , zrobie na 18 tak samo , zrobie na LO leci gorące!!! Nie mam regulacji ciepła tylko mogę robic mocniej i słabiej nadmuch no i mogę wyłączyć wszystko ale i tak pod wpływem jazdy powietrze wdmuc**je mi wlotami i stale leci gorące!!!! Co to może być????
rafalgsm Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Czy kolega znalażł rozwiązanie bo mam to samo.
ficjor Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 na początek to może warto sprawdzić błędu na VAGu, ew skasować je, wykonać test i nastawy podstawowe.
Rekomendowane odpowiedzi