turzol Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Prośba o analizę logów. Auto ma przelot 225tys km. Zdarzają się na wolnych obrotach lekkie bujania karoserii. Niepokoi mnie też skacząca dawka na wolnych. Co jeszcze widać niepokojącego w tych logach? Logi statyczne Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy Basic Settings Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi dynamiczne Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM l
spanky Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 auto po programie , jakims takim dziwnym kat synchronizacji lata na wolnych
turzol Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Kolega Biszczan dzięki któremu te logi powstały też zasugerował, że auto jest po programie. Co dziwne auto od 1 właściciela z DE (67lat) i do dzisiaj żyłem we świadomości że jest to seria. Dlaczego twierdzisz, że program jest dziwny? Rozjeżdżający się kąt synchro może wskazywać na napinacz? Rozrząd robiony w ASO przy 190tys km
spanky Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Kolega Biszczan dzięki któremu te logi powstały też zasugerował, że auto jest po programie. Co dziwne auto od 1 właściciela z DE (67lat) i do dzisiaj żyłem we świadomości że jest to seria. Dlaczego twierdzisz, że program jest dziwny?Rozjeżdżający się kąt synchro może wskazywać na napinacz? Rozrząd robiony w ASO przy 190tys km po logach widac ze program nie jest najwyzszych lotow ... moze wskazywac na napinacz
turzol Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Pytanie czy mogę wgrać seryjny program do AVF? Czy tunerzy posiadają seryjne softy ecu? Chce to zrobić aby zająć się autem od strony mechanicznej , a potem dopiero program z prawdziwego zdarzenia.
spanky Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Pytanie czy mogę wgrać seryjny program do AVF? Czy tunerzy posiadają seryjne softy ecu? Chce to zrobić aby zająć się autem od strony mechanicznej , a potem dopiero program z prawdziwego zdarzenia. tuner bez problemu ogarnie Ci ori soft do Twojego sterownika ...
turzol Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Pytanie czy mogę wgrać seryjny program do AVF? Czy tunerzy posiadają seryjne softy ecu? Chce to zrobić aby zająć się autem od strony mechanicznej , a potem dopiero program z prawdziwego zdarzenia. tuner bez problemu ogarnie Ci ori soft do Twojego sterownika ... W takim razie wrzucam seryjny soft i zlece sprawdzenie całego układu rozrządu.
Rekomendowane odpowiedzi