robert22ff Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam. pytanie moje jest takie; jakiego koloru powinien być czujnik g62 ? moj motor to AFB110 kw.98r .a pytam dlatego bo ktoś juz łapy tam pchał i nie wiem czy jest ok.bo między blatem a vag są przekłamania. z góry dziękuje za odpowiedz.
pakotomasz Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Dokładnie, zrób tak jak radzi kolega powyżej, jedź do ASO i tam kup.
OLIVER Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam. pytanie moje jest takie; jakiego koloru powinien być czujnik g62 ? moj motor to AFB110 kw.98r .a pytam dlatego bo ktoś juz łapy tam pchał i nie wiem czy jest ok.bo między blatem a vag są przekłamania. z góry dziękuje za odpowiedz. Wygląda na to ze ma być zielony.. Ale z racji tego ze powinno się kupować takie rzeczy ori w ASO to nie zaszkodzi sie upewnić
robert22ff Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 DZIĘKUJE. Jutro zapukam do aso,myśle ze powinni mieć od ręki?
robert22ff Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam.wczoraj pytam w aso o ten czujnik i gośc odpowiada; jest! cena 189zł!!! myśle ze to złodziejstwo! każdy pisze ze ok 100zł max a aso Lubin ma kosmos.
OLIVER Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam.wczoraj pytam w aso o ten czujnik i gośc odpowiada; jest! cena 189zł!!! myśle ze to złodziejstwo! każdy pisze ze ok 100zł max a aso Lubin ma kosmos. To nie kupuj tam kup gdzieś indziej .....npw VW. Np. u Gajosa kosztuje 144 zł
przemek4net Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 placilem chyba 25pln za czujnik topranu chyba tez zielony... dziala bez problemu kilka lat (lekko liczac z 50tys km przejechal) Pozdrawiam, Przemek
Rekomendowane odpowiedzi