KKKC Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam... Proszę o informację w zakresie doboru cięgna. W moim autku cięgno ma taką końcówkę: Natomiast na szrocie dostępny jet kompletny wybierak ale od VW Passata b5 z roku 97 również z taką końcówką. Wsteczny bieg w tym wybieraku jest wciskany a u mnie nie. Czy będzie pasować w moim przypadku? Zależy mi jedynie na tym cięgnie, które bym przełożył do swojego. Wymiana w/w elementu jest konieczna z uwagi na ogromy luz na tym przegubie, praktycznie całość stuka jak stary dzięcioł. Pozdrawiam KKKC
MATIUS Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Poważnie nie masz wciskanego wstecznego??
KKKC Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Powaga... Nie mam... Chodziło mi o to, że jest takie zabezpieczenie przed wrzuceniem wstecznego, tzn. najpierw trzeba przycisnąć gałkę biegów w dół i następnie wbić wsteczny. KKKC ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko już wiadomo, do mojego rocznika podejdzie jedynie taki drążek : 8D0711613H
Rekomendowane odpowiedzi