miron78 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Chcecie zobaczyć moją fote z Wakacji 2008 Szalałem wtedy z Siemianem i wyrywaliśmy laseczki ( tyle że na Siemiana jakoś nie leciały )[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 22:56_________________________________________________
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie przedrzeźniaj mnie ciekawe kiedy polecą kropki za te cytaty :polew:
Guregoru Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie przedrzeźniaj mnie ciekawe kiedy polecą kropki za te cytaty :polew: Nie polecą
Guregoru Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Keżor to ty nie wiesz że zieloni, żółci i czerwony boją się wchodzić na Gliwickie bo takiego spamu to nawet oni nie ogarniają
boniu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 bo to jest przywitanie... musze dalej pucka pomeczyc,turbiny k03s wychodzily do poprzeczniaka... jestem teraz w temacie bo tez sie zastanawiam co mam
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 bo to jest przywitanie... musze dalej pucka pomeczyc,turbiny k03s wychodzily do poprzeczniaka... jestem teraz w temacie bo tez sie zastanawiam co mam Daj już mu spokój... on i tak ma lepsze 1,8 T APU nie jakieś AEB - jak to brzmi... jajAEBie... - odgłos zawiedzenia jaki wydajesz przy dodawaniu gazu.. :polew:
Guregoru Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie tak Ci się tylko wydaje ja mam AFF-ta moc
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie oj Guru , jeszcze Ci będzie gupio , jak odpier..limy Krola auto na ćwiare :polew:
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie oj Guru , jeszcze Ci będzie gupio , jak odpier..limy Krola auto na ćwiare :polew: keżor miałeś nie mówić... :rant: :rant:
Guregoru Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie oj Guru , jeszcze Ci będzie gupio , jak odpier..limy Krola auto na ćwiare :polew: Chyba że mu budę całą zdejmiecie i wszystko ze środka wyrezacie to może by miał szansę Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie tak Ci się tylko wydaje ja mam AFF-ta moc No tak zapomniałem sorry
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie oj Guru , jeszcze Ci będzie gupio , jak odpier..limy Krola auto na ćwiare :polew: keżor miałeś nie mówić... :rant: :rant: przecież nie mówie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 niech myślą, że to żarty dokładnie , a na wiosne wpadniemy na strefe z 2kami z przodu
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 niech myślą, że to żarty dokładnie , a na wiosne wpadniemy na strefe z 2kami z przodu 2 x TDI poooower eS edition :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi